Suport lumanari cu decorațiuni ARTY, Ø 8,4 cm

  • Suport lumanari cu decorațiuni ARTY, Ø 8,4 cm
Suport lumanari cu decorațiuni ARTY, Ø 8,4 cm
Suport lumanari cu decorațiuni ARTY, Ø 8,4 cm
Suport lumanari cu decorațiuni ARTY, Ø 8,4 cm
Suport lumanari cu decorațiuni ARTY, Ø 8,4 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport lumanari ARTY, Ø 8,4 cm - cu spațiu pentru o lumânare

  • Eleganța sticlei: Suportul nostru ARTY, realizat din sticlă de înaltă calitate, este chintesența eleganței. Decorațiile îi conferă un caracter sofisticat.
  • Mărime unică: Cu un diametru de 8,4 cm și o înălțime de 9,3 cm, suportul pentru lumânări se potrivește perfect la majoritatea lumânărilor lungi standard.
  • Multifuncțional: Suportul ARTY va fi perfect ca element decorativ pe masă în timpul cinei, pe pervaz, raft sau șemineu. Datorită designului său universal, se va potrivi cu multe stiluri de interior.
  • Ușor de întreținut: Fabricat din sticlă, suportul pentru lumânări este ușor de curățat. Utilizați doar o cârpă moale pentru a-l păstra strălucitor mai mult timp.
  • Un cadou pentru orice ocazie: Datorită designului său elegant, suportul ARTY este cadoul perfect pentru o persoană dragă pentru orice ocazie - fie că este vorba de o zi de naștere, o aniversare sau de Crăciun.
Producător
Cod produs
78512
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
8,4
Latime (cm)
8,4
Inaltime (cm)
9,3
Diametru (cm)
8,4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel