Tava de servire, ardezie, 38 x 13 cm, Kesper

  • Tava de servire, ardezie, 38 x 13 cm, Kesper
Tava de servire, ardezie, 38 x 13 cm, Kesper
Tava de servire, ardezie, 38 x 13 cm, Kesper
Tava de servire, ardezie, 38 x 13 cm, Kesper
Tava de servire, ardezie, 38 x 13 cm, Kesper
59,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tava de servire, ardezie, 38 x 13 cm, Kesper. Material unic și aspect natural: Tava de servire Kesper Snack este realizată dintr-un material unic - ardezie. Textura sa naturală și marginile aspre conferă tăvii un caracter unic. Acest lucru conferă fiecărei tăvi un aspect unic. Solutii practice pentru confort: Tava are picioare antiderapante care asigura stabilitate. În acest fel, poți fi sigur că felurile de mâncare vor rămâne la locul lor în momentul servirii. Dimensiunile tavii de ardezie sunt de 38 x 13 cm. Are dimensiunea perfectă pentru a servi diverse gustări. Eleganță și stil pe masa ta: Piatra de ardezie conferă tăvii eleganță și stil unic. Se potrivește perfect cu diverse tipuri de veselă și adaugă o notă sofisticată oricărei petreceri sau întâlniri. Indiferent de ocazie, tava noastră va face ca preparatele tale să arate impresionant și cu gust. Standard gastronomic 1/2: Tava noastră de servire îndeplinește standardul gastronomic 1/2, ceea ce confirmă calitatea înaltă și utilizarea profesională. Puteți fi sigur că produsul este durabil și solid. Utilizare versatilă: Tava de ardezie din piatră are o gamă largă de utilizări și poate fi folosită în diverse situații. O puteți folosi nu numai pentru a servi mesele de zi cu zi, ci și în timpul petrecerilor ceremoniale, banchete sau petreceri. Adaugă eleganță și prestigiu oricărei mese, indiferent de ocazie. În plus, datorită rezistenței și durabilității sale, tava este potrivită și pentru utilizarea în restaurante, hoteluri și alte unități de catering.
Producător
Cod produs
78609
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
ardezie
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
0,7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel