Cutie pentru accesorii de bucătărie, 6 compartimente, Kesper

  • Cutie pentru accesorii de bucătărie, 6 compartimente, Kesper
Cutie pentru accesorii de bucătărie, 6 compartimente, Kesper
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator practic pentru accesorii de bucătărie

  • Cutie pentru accesorii de bucătărie: Cutie practică cu 6 compartimente, ideală pentru depozitarea accesoriilor de bucătărie.
  • Construcție solidă și durabilă: Cutia este realizată din lemn de înaltă calitate, ceea ce îi garantează durabilitatea.
  • Diviziunea practică: Cutia are 6 compartimente, ceea ce vă permite să organizați accesoriile pe categorii.
  • Aspect estetic: Cutia este realizată din lemn maro cu un finisaj natural, care îi conferă un aspect elegant. Pe partea laterală a cutiei se află un o tablă pe care poți scrie orice informație. Poate un bilet pentru cei dragi? Ce zici de a descrie categoriile de articole din interior?
  • Dimensiuni: Cutia măsoară 20,2 cm x 16 cm x 26 cm, ceea ce o face suficient de mare fără a ocupa prea mult spațiu în bucătărie.
Producător
Cod produs
78675
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
20,2
Latime (cm)
16
Inaltime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel