Cutie de depozitare din lemn, 29 x 19 cm, Kesper

  • Cutie de depozitare din lemn, 29 x 19 cm, Kesper
Cutie de depozitare din lemn, 29 x 19 cm, Kesper
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O cutie pentru accesorii - un organizator clasic pentru garderobă sau pe masă

  • Cutie de depozitare din lemn: Cutia din lemn de paulownia este perfectă pentru a vă organiza casa. Puneți articole mici în ea și aveți acces și mai ușor la articole de îmbrăcăminte sau accesorii mici.
  • Dimensiuni optime:  Datorită dimensiunilor sale compacte, se va potrivi aproape oriunde: în dulap, în spațiul de depozitare, pe pervaz.
  • Soluție practică: Are suficientă capacitate pentru a ține diferite tipuri de articole, cum ar fi lenjerie intimă, produse cosmetice, jucării sau documente. O construcție durabilă permite orice aranjare a articolelor.
  • Construcție durabilă: Fabricata din lemn masiv, recipientul nu este doar durabil, ci și rezistent la deteriorare și umiditate.
  • Design elegant: Culoarea deschisă a lemnului oferă recipientului un aspect elegant și natural care se potrivește perfect cu orice stil interior.
Producător
Cod produs
78679
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
29
Latime (cm)
19
Inaltime (cm)
14,0
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel