Ceas de perete Abbey, MDF, Ø 50 cm

  • Ceas de perete Abbey, MDF, Ø 50 cm
Ceas de perete Abbey, MDF, Ø 50 cm
Ceas de perete Abbey, MDF, Ø 50 cm
Ceas de perete Abbey, MDF, Ø 50 cm
Ceas de perete Abbey, MDF, Ø 50 cm
Ceas de perete Abbey, MDF, Ø 50 cm
Ceas de perete Abbey, MDF, Ø 50 cm
Ceas de perete Abbey, MDF, Ø 50 cm
439,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un ceas de perete mare, cu o față lizibilă, datorită lui nu veți întârzia niciodată la o întâlnire importantă

  • Fabricat din MDF: Ceasul nostru de perete Abbey este fabricat din MDF, ceea ce îl face un produs durabil și solid, care vă va servi mulți ani.
  • Imitații de lemn: Ceasul Abbey este decorat cu imitații de lemn, ceea ce îl face să arate foarte natural și elegant. Se potrivește perfect în diverse tipuri de interioare.
  • Ceas foarte mare cu cifre arabe: Ceasul Abbey este nu numai frumos, ci și foarte funcțional. Are numere arabe mari, lizibile pe cadran, astfel încât veți ști mereu cât este ceasul.
  • Diametru 50 cm, adâncime: 5 cm: Ceasul are un diametru ideal de 50 cm și o adâncime de 5 cm, datorită căruia nu numai că arată grozav, dar este și foarte practic și ușor de utilizat.
  • Un cadran care imită lemnul pe o parte, un model de dantelă pe cealaltă:Ceasul Abbey nu este doar un produs funcțional, ci și un produs de designer. Are un cadran despicat, care imit lemnul pe o parte și un model frumos de dantelă pe cealaltă. Această combinație este unică.
Producător
Cod produs
79174
Baterii
neincluse
Sursa de putere
baterii
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
5
Latime (cm)
50
Inaltime (cm)
50
certificat
FSC
Battery Type
AA (LR06)
electroreport
a
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel