Rama foto EMILY, 24,5 x 18 cm

  • Rama foto EMILY, 24,5 x 18 cm
Rama foto EMILY, 24,5 x 18 cm
Rama foto EMILY, 24,5 x 18 cm
Rama foto EMILY, 24,5 x 18 cm
Rama foto EMILY, 24,5 x 18 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rama eleganta în formă de arc - un decor original pentru fotografii de 10 x 15 cm.

  • Forma de arc: Intr-o formă de arc neobișnuită conferă fotografiilor tale un caracter unic. Cu dimensiunile de 24,5 x 18 cm, puteți afișa fotografii standard de 10 x 15 cm, adăugându-le un farmec aparte.
  • Construcție durabilă: Este realizata din materiale solide pentru stabilitate. Poți fi sigur că fotografia ta preferată va fi afișată în siguranță timp de mulți ani.
  • Sticlă de protecție: Capacul de sticlă vă protejează fotografiile de praf și zgârieturi. O fotografie expusă este întotdeauna vizibilă.
  • Plasarea ușoară a fotografiilor: Cârligele speciale facilitează plasarea rapidă și ușoară a fotografiilor. Puteți schimba cu ușurință fotografii personalizând cadrul în funcție de nevoile dvs.
  • Un plus elegant pentru interior: Rama în formă de arc nu este doar un decor practic, ci și un element decorativ unic. Designul său minimalist și culoarea albă se potrivesc perfect cu diverse stiluri de interior, adăugându-le subtilitate.
Producător
Cod produs
79443
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
1,5
Inaltime (cm)
24,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel