Set 3 boluri pentru aperitive NALA

  • Set 3 boluri pentru aperitive NALA
Set 3 boluri pentru aperitive NALA
Set 3 boluri pentru aperitive NALA
Set 3 boluri pentru aperitive NALA
Set 3 boluri pentru aperitive NALA
Set 3 boluri pentru aperitive NALA
Set 3 boluri pentru aperitive NALA
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de 3 boluri pentru gustări - o soluție funcțională pentru servirea deliciilor pe o tavă de salcâm.

  • Un set de boluri pe tava de salcâm: Un set de boluri NALA este format din 4 elemente: trei boluri de sticlă și o tavă de salcâm. Întregul este perfect pentru a servi o varietate de gustări la întâlniri cu prietenii sau la petreceri de familie.
  • Boluri de sticlă: Bolurile sunt realizate din sticlă, ceea ce le asigură durabilitatea și aspectul estetic. Sticla nu reacționează cu alimentele, deci este sigură în contact cu alimentele.
  • Tavă de salcâm: Bolurile sunt așezate pe o tavă solidă din lemn de salcâm, dându-le o notă naturală. Tava este convenabil de transportat și arată impresionant pe masă.
  • Utilizare multifuncțională: Acest set nu este potrivit doar pentru a servi gustări, ci poate fi folosit și pentru a servi și alte delicii, cum ar fi fructe, legume, chipsuri și nuci. Este o soluție practică care își va găsi locul în fiecare bucătărie și va condimenta întâlnirile de zi cu zi cu familia și prietenii.
  • Ușor de curățat: Bolurile pot fi spălate în mașina de spălat vase pentru o curățare ușoară după utilizare. Cu toate acestea, tava necesită spălare manuală pentru a-și menține durabilitatea și aspectul natural al lemnului.
Cod produs
79681
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
10
Inaltime (cm)
6
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
se pot spala la masina de spalat vase
,
nu este potrivit pentru cuptorul cu microunde
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel