Set globuri din plastic cu diferite finisaje, Ø 7 cm, 8 buc.

  • Set globuri din plastic cu diferite finisaje, Ø 7 cm, 8 buc.
Set globuri din plastic cu diferite finisaje, Ø 7 cm, 8 buc.
Set globuri din plastic cu diferite finisaje, Ø 7 cm, 8 buc.
Set globuri din plastic cu diferite finisaje, Ø 7 cm, 8 buc.
Set globuri din plastic cu diferite finisaje, Ø 7 cm, 8 buc.
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Globuri unice, decorative pentru bradul de Crăciun, cu diametrul de 7 cm - set de 8 bucăți

  • Set de globulețe din plastic cu diverse finisaje: Acest set este format din 8 globulete cu diametrul de 7 cm, din plastic rezistent. Fiecare are un finisaj unic, care adaugă farmec și eleganță bradului tău de Crăciun.
  • O varietate de finisaje: Setul include globulete în diverse culori și efecte. Vă puteți bucura de frumusețea modelelor mate, strălucitoare. Datorită acestui fapt, puteți potrivi decorul la gustul dvs. și stilul interior.
  • Plastic durabil: Sunt fabricate din plastic reciclat de înaltă calitate, ceea ce le face rezistente la deteriorare. și ușor de păstrat curat. Nu trebuie să vă faceți griji că se sparg sau își pierd strălucirea după câteva sezoane.
  • Design eficient: Aceste globulete nu numai că vor adăuga magie bradului dvs. de Crăciun, dar de asemenea, vă va încânta oaspeții cu aspectul lor atrăgător. Indiferent dacă preferați strălucirea subtilă sau decorațiunile strălucitoare cu sclipici - acest set are totul!
  • Ușor de utilizat: Mulțumită dimensiunilor standard de 7 cm în diametru, pot fi ușor așezat pe crenguțe. Le puteți folosi și pentru a decora alte elemente interioare, cum ar fi coronite sau piese centrale.
Producător
Cod produs
80071
Metoda de ambalare
asamblat
numărul de piese din set
8
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
7
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
8,2
Diametru (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel