Globuri din plastic, 3 buc.

  • Globuri din plastic, 3 buc.
Globuri din plastic, 3 buc.
Globuri din plastic, 3 buc.
Globuri din plastic, 3 buc.
Globuri din plastic, 3 buc.
Globuri din plastic, 3 buc.
Globuri din plastic, 3 buc.
Globuri din plastic, 3 buc.
Globuri din plastic, 3 buc.
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decoratiuni unice pentru brad - globulete decorative de Crăciun, set de 3

  • Globuri din plastic, 3 buc: Acest decor de Crăciun este format din trei globulete în formă de țurțuri. Au dimensiuni de 2,5 x 2,5 x 15 cm si sunt realizate din plastic rezistent. Perfecte pentru împodobirea unui brad de Crăciun sau a altor interioare în perioada sărbătorilor.
  • Design multicolor: Globulele vin în trei variante diferite și cu diverse modele cu sclipici, care reprezintă un detaliu decorativ suplimentar. Au finisaje diferite.
  • Plastic durabil: Sunt fabricate din plastic de înaltă calitate, care este durabil și rezistent la deteriorare. Datorită acestui fapt, ele pot fi folosite mulți ani fără teama de distrugere.
  • Ușor de agățat: Au o buclă convenabilă care facilitează agățarea lor. Datorită acestui fapt, ele pot fi amplasate rapid și ușor oriunde.
  • Atmosfera de Crăciun: Vor adăuga farmec și confort de Crăciun oricărui interior. Diversele lor culori și modele vor face decorul și mai impresionant și unic.
Producător
Cod produs
80074
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
2,5
Latime (cm)
2,5
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel