Decor LED, inger, 28 cm

  • Decor LED, inger, 28 cm
Decor LED, inger, 28 cm
Decor LED, inger, 28 cm
Decor LED, inger, 28 cm
Decor LED, inger, 28 cm
84,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Decor LED de Crăciun - înger înalt de 28 cm

  • Înger cu LED-uri multicolore: Acest decor adorabil cu LED în formă de înger este completarea perfectă pentru interiorul tău. Fabricat din poliester de înaltă calitate, arată extrem de impresionant și adaugă magie oricărei încăperi. Îngerul are o pălărie drăguță.
  • Dimensiuni: Decorul măsoară 15 cm x 11 cm x 28 cm, ceea ce îl face perfect atât pentru agățat pe un brad de Crăciun, cât și pentru așezare pe un raft sau o comodă.
  • Efect luminos: Îngerul are diode LED încorporate în aripi, care emit lumină delicată și caldă. Datorită acestui fapt, creează o atmosferă unică și oferă confort fiecărei camere.
  • Manopera durabilă: Decorul este realizat din poliester durabil, care garantează utilizarea pe termen lung fără teama de deteriorare sau distrugere.
  • Culori alb și auriu: Îngerul LED este alb și auriu - culori festive care se vor potrivi cu multe decorațiuni diferite de iarnă.
Producător
Cod produs
80211
Baterii
inclusa
Sursa de putere
baterii
Metoda de ambalare
asamblat
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
28
Battery Type
2 x CR2032
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel