Set globulete din plastic, Ø 5 cm, 15 buc.

  • Set globulete din plastic, Ø 5 cm, 15 buc.
Set globulete din plastic, Ø 5 cm, 15 buc.
Set globulete din plastic, Ø 5 cm, 15 buc.
Set globulete din plastic, Ø 5 cm, 15 buc.
Set globulete din plastic, Ø 5 cm, 15 buc.
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Globuri de Crăciun rezistente - 15 bucăți, Ø 5 cm, din plastic

  • Set de globuri de plastic: Acest set este format din 15 globuri din plastic de înaltă calitate. Plastic care asigura durabilitate si utilizare indelungata.
  • Diametru 5 cm: Fiecare are un diametru de 5 cm, ceea ce le face perfecte pentru decorarea unui brad de Crăciun sau a altor elemente de design interior.
  • < strong>Design multicolor:Globurile din acest set au culori diferite, astfel încât să poți crea un aranjament unic și colorat pe bradul tău.
  • Plastic: Fabricat din plastic de înaltă calitate, aceste globuri sunt ușoare și rezistente la deteriorare. Poți fi sigur de durabilitatea lor pentru mulți ani.
  • Diverse finisaje: Acest set include atât globuri strălucitoare, mate, cât și sclipici. Datorită acestui lucru, puteți crea o combinație interesantă.
Producător
Cod produs
80289
Metoda de ambalare
asamblat
numărul de piese din set
15
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
5
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
6,3
Diametru (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel