Figurină de Crăciun, o casă cu un acoperiș strălucitor

  • Figurină de Crăciun, o casă cu un acoperiș strălucitor
Figurină de Crăciun, o casă cu un acoperiș strălucitor
Figurină de Crăciun, o casă cu un acoperiș strălucitor
Figurină de Crăciun, o casă cu un acoperiș strălucitor
Figurină de Crăciun, o casă cu un acoperiș strălucitor
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ornament de Crăciun cu acoperiș cu sclipici - completare perfectă pentru atmosfera de Crăciun

  • Ornament de Crăciun cu acoperiș cu sclipici - completare perfectă pentru atmosfera de Crăciun: Această figurină adorabilă este modalitate perfectă de a introduce o atmosferă festivă în interiorul tău. Acoperișul său frumos atrage privirea și îi conferă un farmec unic.
  • Dimensiuni:Această figurină este disponibilă în două modele diferite, dimensiuni: 3 x 8,2 x 13 cm și 6 x 7,5 x 14,5 cm. Figurina are dimensiuni compacte, astfel încât ii poți găsi cu ușurință un loc în casa ta. O poți așeza pe un raft, comodă sau masă ca decor de masă.
  • Culoare: alb: Culoarea albă a figurinei o face să se potrivească în orice design interior. Indiferent de stilul casei tale, acest decor va arăta grozav în ea.
  • Material: ceramică: Figurina este realizată din ceramică durabilă și de înaltă calitate. Acest lucru o face solida și eleganta.
  • Caracteristici suplimentare: Fiecare casă are lumină LED albă caldă și ferestre decupate în față și o coroană artificială de Crăciun pe ușă. Setul include trei baterii LR44 și fiecare articol este ambalat într-o cutie colorată.
Cod produs
81228
Caracteristici suplimentare
LED
colour temperature
warm white
Sursa de putere
baterii
Baterii
inclusa
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
6
Latime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
14,5
Battery Type
3 x LR44
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel