Sfeșnic Advent, coronita, Ø 22 cm

  • Sfeșnic Advent, coronita, Ø 22 cm
Sfeșnic Advent, coronita, Ø 22 cm
Sfeșnic Advent, coronita, Ø 22 cm
Sfeșnic Advent, coronita, Ø 22 cm
Sfeșnic Advent, coronita, Ø 22 cm
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sfeșnic Advent în formă de coronita - un decor universal pentru sărbători în trei variante de culoare

  • Dimensiuni și greutate: Sfeșnicul are dimensiunile de 22 x 22 x 7 cm și cântărește 280 de grame, ceea ce îl face stabil și arată grozav pe diverse suprafețe.
  • < li >Plastic durabil: Fabricat din plastic de înaltă calitate, sfeșnicul este rezistent la deteriorare și ușor de întreținut.
  • Decoratiuni multicolore: Este decorat in culori naturale, accente roșii și zăpadă artificială, ceea ce îi conferă un caracter unic, festiv.
  • Versiuni de culoare: Disponibil în trei variante de culoare: auriu, argintiu și roșu, fiecare dintre ele se va potrivi perfect în diverse aranjamente de Crăciun.
  • Finisaj de lux: Setul include un sfeșnic auriu și o panglică de catifea, care completează perfect și adaugă strălucire Crăciunului.
Cod produs
81336
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Lungime (cm)
22
Latime (cm)
22
Inaltime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel