Alegem masute de cafea pentru living

2023-01-25
Alegem masute de cafea pentru living

Livingul tău trebuie să aibă un loc unde să te relaxezi și să te întâlnești la o cafea. Astăzi, o măsuță de cafea nu este suficientă - un set de măsuțe de cafea joacă rolul principal în aranjamentele la modă. Vă vom spune cum să alegeți mobilierul perfect potrivit pentru camera dvs. de zi.

Mobilierul greu a fost înlocuit cu canapele minimaliste cu perne decorative colorate. Și în loc de o bancă copleșitoare, avem un set de măsuțe de cafea. Trei piese de mobilier de dimensiuni diferite creează o compoziție interesantă, și în plus sunt optic mai ușoare decât băncuțele masive care până de curând erau folosite pentru a servi cafeaua oaspeților.

Set de măsuțe de cafea - cum să le folosești în amenajarea livingului?

Folosirea mai multor masute de cafea în locul unei piese de mobilier îți deschide mai multe posibilități de amenajare. Puteți aranja asetul de măsuțe de cafea în orice fel - folosiți-le pentru a crea compoziții interesante.

Un set de măsuțe de cafea este, în general, format din mobilier de diferite dimensiuni. Când diferă ca înălțime, le poți așeza astfel încât blaturile celor mai mici să fie ușor ascunse sub cele mai mari. Acesta este un brevet grozav atunci când nu aveți mult spațiu. În fiecare zi, când nu aveți nevoie de un blat mare, puteți folosi o măsuță - celelalte elemente ale setului pot fi plasate sub cea mai mare piesă de mobilier. Le poți despărți când ai nevoie de mai mult spațiu, pentru că, de exemplu, cineva va veni să te viziteze. Un set de masute de cafea poate fi și un spațiu suplimentar de depozitare.

Măsuțele cu o cutie mică sub blat sunt un loc în care puteți plasa telecomenzi sau gamepad-uri. Măsuțele nu trebuie așezate într-un singur loc - un set format din trei elemente poate fi aranjat liber în zona de confort din camera dvs. de zi. Două în fața canapelei și una lângă scaunul de lectură, astfel încât să ai mereu la îndemână o ceașcă de cafea. Dacă nu ai nevoie de atata mobila, alege un set de 2 masute de cafea pe care le poți așeza în fața canapelei.

Desigur, măsuțele de cafea vor funcționa bine nu numai în camera de zi. Dimensiunea lor mica este un mare avantaj - le puteți folosi pe balcon si terasa. O măsuță va fi utilă și în camera unui adolescent. Desigur, sunt necesare și în spațiul de birou – sunt mobilierul perfect pentru o sală de așteptare confortabilă pentru oaspeții din compania dumneavoastră.

Set 2 masute de cafea, cu blat din sticla SMOKE, rotunde

Un set de măsuțe de cafea - sugestiile noastre

Multitudinea de modele, culori și forme de măsuțe de cafea facilitează potrivirea lor cu orice design interior. Măsuțele mici de cafea sunt asociate doar cu aranjamente în stil modern. Dar, de fapt, este suficient să alegeți forma potrivită a masutei pentru decor. Le vei găsi pe cele care vor completa aranjamentele rustice si clasice, ba chiar și pe cele care se vor potrivi cu stilul vintage.

Prima noastră propunere este un set clasic de măsuțe de cafea cu o bază metalică îndoită. Măsuțele arată ca niște coșuri cu un capac de lemn. Au o formă optică foarte ușoară, ceea ce le face să arate bine chiar și în interioare mici. Acestea sunt trei masute cu diferite înălțimi și diametre de blat. Blaturile sunt realizate din MDF cu furnir care imita lemnul natural. Granulele puternic conturate este unul dintre cele mai la modă modele, create de natură. Acest set se potrivește multor aranjamente: de la minimalist, prin industrial, si pana la eclectism rustic.

Un set de mese practice, multifunctionale, pentru interioare moderne

O alternativă la setul minimalist pe care îl recomandăm mai sus este un set de 2 măsuțe de cafea cu o formă mai fantezie și un finisaj mai bogat. Măsuțele au fost numite Etnik dintr-un motiv - blaturile stilizate de culoare aurie au fost decorate cu un model etnic. Ele aduc în minte pub-urile marocane sau alte locuri care sunt asociate cu misteriosul Orient Mijlociu. Măsuțele pe baza metalica au o forma foarte usoara - la fel ca și primul set, nu vor ocupă spațiul, vor da senzația ca interiorul, în ciuda faptului ca este mobilat este și spațios.

Un set de masute de cafea perfecte pentru living

Ultima dintre propunerile noastre de astăzi este măsuța de cafea cu 2 nivele Kobu. Masuta este rotunda si disponibila in doua versiuni, aurie și neagră. Se va potrivi perfect în interioare în stil glamour (varianta aurie) sau în încăperi loft - negrul va funcționa aici perfect. Dimensiunile minimaliste vor fi potrivite pentru interioare mici, fără a le împovăra, sau dimpotrivă, într-un set, mesele vor fi ideale pentru interioare bogate și spațioase. De asemenea, poți miza pe un set de masute în ambele culori, creând astfel in contrast unic.

O măsuță de cafea perfectă pentru sufragerie

Măsuțele de cafea alese corespunzător sunt mobilier care își îndeplinește funcția practică și îți decorează interiorul. Printre modelele populare, veți găsi măsuțele colorate care vă vor ajuta să spargeți plictiseala unui spațiu monocromatic. Există și modele clasice sau cele decorate cu motive florale la modă. Veți găsi cu ușurință măsuțele care vă vor satisface nevoile și vor îmbogăți designul interior.

Pret bun

pixel