Razatoare

( număr de produse: 15 )

Răzătoare de bucătărie — Tipuri și utilizări

răzătoare este unul dintre instrumentele indispensabile din bucătărie. Cu ajutorul său, putem mărunți și rade alimentele în fulgi, felii sau solzișori. Fără o răzătoare de bucătărie, nu ai putea decora cafeaua cu bucăți de ciocolată, pregăti coajă de portocală aromată pentru prăjituri sau presăra parmezan ras peste paste. Ar trebui să ai cel puțin o răzătoare în bucătăria ta. Diferite tipuri de răzătoare de bucătărie sunt potrivite pentru prelucrarea diferitelor produse — verifică la noi ce ai nevoie pentru bucătăria ta.

Răzătoare cu trei sau patru fețe

Excelență clasică în bucătărie. Avem un singur instrument universal care funcționează bine pentru diverse sarcini. Răzătoarele de acest tip au trei sau patru fețe, fiecare permițând un grad diferit de finețe a ingredientelor. Poți alege între o răzătoare care mărunțește în fulgi mari, una pentru a face piure de mere pentru un bebeluș, o răzătoare cu găuri fine și posibil o feliatoare la îndemână pentru a tăia rapid castraveții în felii egale. Un mâner confortabil și o formă stabilă o fac destul de convenabilă pentru a rade o cantitate mai mare de produse.

Răzătoare plată

Un instrument de bază foarte simplu în bucătărie — de obicei realizat din metal sau cu un cadru și mâner din plastic. Acest tip de răzătoare de bucătărie vine în diferite dimensiuni, cele mai mici fiind utilizate pentru a rade ghimbir, parmezan, usturoi sau ciocolată. Printre răzătoarele plate, vei găsi atât răzătoare pentru legume, cât și feliatoare care facilitează tăierea.

Răzătoare cu tambur

O comoditate pentru cei cărora nu le place să radă manual. O răzătoare cu tambur este compusă dintr-un tambur și un set de lame. Arată ca o mașină de tocat carne manuală, dar în loc de un mecanism obișnuit, are o răzătoare rotundă care se rotește când învârți manivela. Produsul din interiorul tamburului este ras uniform. Aceasta este o soluție foarte convenabilă, deoarece raderea nu necesită mult efort. Aceste tipuri de răzătoare pot fi achiziționate cu un set foarte interesant de lame pentru raderea diferitelor tipuri de produse. Raderea legumelor sau fructelor este foarte rapidă, iar mâinile nu intră în contact direct cu găurile ascuțite, ceea ce o face mai sigură.

Feliator de legume — Pentru pasionații de conservare la domiciliu

Un feliator de legume este util, mai ales atunci când avem o cantitate mare de legume de tăiat. Feliile sunt întotdeauna de grosime egală, iar munca merge mult mai repede decât dacă ar fi făcută cu un cuțit de bucătărie. Feliatoarele sunt indispensabile când vrei să pregătești o salată de varză, să tai morcovi, dovlecei sau castraveți. Feliatoarele de legume sunt disponibile în multe dimensiuni, de la modele mici de mână până la cele mari pe care poți tăia capete întregi de varză pentru murat. Feliatoarele sunt, de asemenea, utile când vrei să feliezi brânză tare.

Într-un astfel de dispozitiv, răzătoarea este atașată în siguranță la un recipient, astfel încât nu se va mișca în timpul raderii produselor. Nu există mizerie, deoarece fulgii rași merg direct în recipient. Aceasta este o soluție foarte convenabilă, deoarece odată ce răzătoarea este îndepărtată, avem un recipient la îndemână pentru produsul pregătit. Recipientul include de obicei mai multe discuri cu găuri de diferite dimensiuni și un mâner. În această categorie, vei găsi produse multifuncționale și mici răzătoare pentru brânză cu recipiente, răzătoare pentru usturoi sau ghimbir cu o tavă mică sau răzătoare pentru nuci.

răzătoare bună pentru legume este ascuțită, dar sigură de utilizat. Merită să alegi una care poate fi spălată în siguranță în mașina de spălat vase. Răzătoarele sau feliatoarele mai mari ar trebui să vină cu un mâner, astfel încât utilizarea răzătoarei să nu ducă la abraziuni dureroase pe degete. O răzătoare ale cărei discuri de tăiere sunt fabricate din oțel inoxidabil va dura cel mai mult. O răzătoare de plastic funcționează bine pentru raderea fructelor moi într-un piure sau mărunțirea usturoiului. În magazinul nostru, vei găsi atât modele clasice, cât și gadgeturi inovatoare de bucătărie.

pixel