Cutii si organizatoare pentru jucarii

( număr de produse: 163 )

Depozitarea Jucăriilor pentru Copii

De la o vârstă fragedă, copiii ar trebui să învețe cum să mențină ordinea în jurul lor și cum să își depoziteze jucăriile într-o cameră mică. Totul începe cu jucăriile și curățenia în camera lor. Dacă le arătăm copiilor destul de devreme că ar trebui să-și strângă jucăriile, să nu împrăștie hainele și încălțămintea peste tot, și eventual să-și facă și patul și să arunce hainele murdare în coșul de rufe – cu siguranță vom câștiga un ajutor care ne va asista cu plăcere în treburile casnice zilnice. Un recipient pentru jucării este soluția care va ajuta la păstrarea ordinii în camera copiilor. De la cea mai fragedă vârstă, copiii ar trebui să învețe unde este locul fiecărui obiect. Jucăriile, așadar, ar trebui să fie plasate într-un cufăr pentru jucarii, cărțile pe un raft, hainele într-un dulap și creioanele într-un organizator pe masă. Iată modalități de a depozita obiecte în camera unui copil.

Recipiente din Lemn pentru Jucării

Un recipient din lemn pentru jucării este una dintre opțiunile mai durabile. Avantajul său este că este mai greu decât alte recipiente, asigurându-se că rămâne la locul său, prevenind răsturnarea acestuia de către copii peste ei înșiși. Poate fi sub forma unui cufăr cu capac sau a unui recipient deschis. Un cufăr de jucării din lemn poate servi, de asemenea, ca un scaun convenabil, perfect pentru a se îmbrăca și a-și pune șosete sau a se încălța.

Cutie pentru Jucării cu Roți

O soluție neconvențională este o cutie pentru jucării cu roți. Roțile mici permit mișcarea ușoară, astfel încât recipientul pentru jucării poate călători cu copilul prin toată casa. Este convenabil și pentru părinții, care nu doresc să transporte cutii grele, păpuși sau mașinuțe. Puteți opta pentru un recipient clasic din plastic, lemn sau chiar un adevărat cufăr de comori pentru pirați.

Compartiment de Depozitare pentru Jucării, Mobilier 2 în 1

Ce ziceți de combinarea a două piese de mobilier într-una? Un exemplu este o canapea care ascunde un compartiment mare de depozitare pentru jucării sub șezut. Dacă un copil are multe jucării diferite și îi place să le sorteze, un raft special pentru copii cu sertare deschise cu siguranță va face treaba. Un compartiment de depozitare pentru jucării poate fi ascuns și într-o mică comodă retractabilă, care poate servi, de asemenea, ca scaun. Un recipient pentru jucării cu motive vesele pentru copii va cuceri inima fiecărui copil. Mai mult, se poate dovedi a fi destul de confortabil ca un pouf sau taburet.

Organizarea Jucăriilor în Camera Copilului

Organizarea camerei unui copil nu este la fel de simplă pe cât pare. Multe jucării, gadgeturi, cărți și haine necesită o depozitare adecvată pentru a menține ordinea în camera celui mic. Un ajutor excelent în gestionarea haosului va fi un organizator pentru jucării, de exemplu, sub forma unui cufăr mare. Astfel de echipamente pentru cameră vor permite o modalitate ușoară și funcțională de depozitare și, în același timp, cuferele și cutiile pot fi folosite ca elemente de decor pentru cameră sau ca elemente de joacă. În gama noastră, veți găsi multe designuri și culori diferite ale recipientelor de depozitare pentru jucării care nu doar că îi vor încânta pe cei mici, dar și pe părinții lor.

Menținerea ordinii în camera copilului? În gamele EDAXO.ro, veți găsi multe produse care cu siguranță vor face acest lucru mai ușor. Oferta noastră include, printre altele, cutii decorative și cutiuțe pentru copii, un coș stilat pentru jucării pe roți, un dulap de depozitare cu compartimente sau diverse tipuri de organizatoare, de exemplu, pentru bijuterii sau papetărie. Cu produsele noastre, gestionarea haosului va fi mult mai ușoară. Vă încurajăm să verificați gamele noastre și vă dorim cumpărături plăcute!

pixel