Castroane si strecuratoare

( număr de produse: 219 )

Sită pentru legume

O sită din oțel inoxidabil este un element obligatoriu în fiecare bucătărie. Accesoriile practice și funcționale pentru bucătărie includ și site pentru legume și centrifuge pentru salată. Acestea sunt utilizate în bucătărie pentru multe sarcini - inclusiv clătirea fructelor și legumelor proaspete, scurgerea orezului, pastelor sau legumelor fierte. La EDAXO.ro, oferim multe site fabricate din diverse materiale - silicon, plastic sau oțel inoxidabil, în diferite culori și dimensiuni, cu un mâner sau două. Cele mai populare accesorii și ustensile sunt realizate din oțel inoxidabil, care este perfect potrivit pentru bucătărie. Prin urmare, o sită de bucătărie din oțel inoxidabil nu trebuie să lipsească din colecția dvs. Diversele dimensiuni și forme ale vaselor disponibile în magazinul nostru online vă permit să alegeți o sită de bucătărie ideală pentru nevoile și cerințele dvs. Descoperiți sfaturi practice!

Sită pentru bucătărie - Cum să alegi?

Sită clasice folosite de bunicii noștri erau, în general, fabricate dintr-un singur material - metal. În prezent, există multe produse pe piață care diferă prin mai multe caracteristici de bază. Pentru a alege sita perfectă, amintiți-vă câteva aspecte pe care le discutăm mai jos!

Asigurați-vă că tipul de sită pentru bucătărie este perfect adaptat nevoilor dvs. Distingem mai multe tipuri de site - de la cele clasice, stative, până la site cu mânere sau cele montate pe chiuvetă. Tipul pe care îl alegem depinde exclusiv de preferințele noastre și de posibilitățile bucătăriei.

Țineți cont că sita ar trebui să fie realizată din materiale de înaltă calitate. Piața include produse realizate din plastic, metal și silicon. Sitele din oțel inoxidabil sunt printre cele mai populare. Este important să reținem că materialul indică calitatea produsului, iar în cazul unei site, acesta ar trebui să fie durabil, rezistent la temperaturi înalte și realizat dintr-un material sigur pentru sănătatea noastră.

Asigurați-vă că varianta aleasă este la îndemână și confortabilă. Un element foarte important este să verificăm dacă nu ne vom arde cu apa fierbinte sau produsele alimentare fierbinți în timpul scurgerii. De asemenea, ar trebui să aibă un număr adecvat de mânere - sitele au, de obicei, două mânere, dar putem găsi și site convenabile cu un mâner lung.

De asemenea, luați în considerare diametrul. Nevoile utilizatorului determină cât de mare este nevoie de o sită. Pentru spălarea legumelor și fructelor, vom avea nevoie de o sită cu un diametru mult mai mare decât pentru scurgerea pastelor sau orezului. Dacă avem spațiu limitat în bucătăria noastră și nu avem nevoie de mai multe produse - o singură sită universală de bucătărie din oțel inoxidabil de dimensiune medie este recomandată.

Ce tip de sită să alegi?

Sită tradițională seamănă cu un castron cu numeroase găuri în partea de jos și pe laterale. Există mai multe tipuri de site disponibile pe piață. Cele mai comune sunt sită stative și sită cu mâner. Prima are forma unui castron pe un suport special sau picioare, care îi permit să fie stabilizată pe o suprafață plată, cum ar fi în partea de jos a chiuvetei. Acest tip de accesoriu este ideal pentru spălarea fructelor și legumelor, dar și pentru scurgerea produselor fierbinți.

În chiuvetă, putem instala, de asemenea, o sită din oțel inoxidabil, care este special concepută în acest scop. Acestea iau diverse forme: site de colț sau suprapuneri rectangulare, care vin în dimensiuni specifice. Dimensiunea și plasarea lor depind în mare măsură de posibilitățile chiuvetei din bucătărie.

Cele mai populare sunt, fără îndoială, sitele cu mâner, adică cele cu un mâner relativ lung, care la aspect seamănă cu o sită. Sitele de acest tip funcționează excelent pentru scurgerea produselor alimentare gătite în apă fierbinte, cum ar fi pastele, orezul sau legumele.

În magazine, sitele sunt disponibile și sub formă de linguri strecurătoare. Este o sită sub formă de polonic cu găuri, cu ajutorul căreia poți scoate porții mici și individuale de mâncare dintr-o oală, cum ar fi găluște, dar și pentru a îndepărta spuma din supă sau cartofi.

Boluri pentru salate - Cum să alegi?

Printre cele mai comune vase din bucătărie, putem include și boluri de diverse dimensiuni, în special boluri pentru salată. Între ele, distingem cele destinate utilizării zilnice, precum și cele care nu pot lipsi în timpul unei cine festive. Bolurile din oțel inoxidabil sunt ideale pentru întâlniri la grătar sau foc de tabără, care nu numai că nu se sparg, dar sunt și ușor de curățat. Bolurile pentru salate sunt vase foarte practice, pe care le puteți cumpăra individual sau în seturi. Acestea sunt disponibile în diverse dimensiuni și sunt realizate din diverse materiale, astfel încât fiecare va găsi opțiunea perfectă pentru sine, care se va potrivi cu restul veselei.

pixel