Oglinzi de baie

( număr de produse: 111 )

Oglinzi pentru baie - pe care o alegi?

Tip - există diferite tipuri de oglinzi: oglinzi de baie montate pe perete, modele fara agățare sau oglinzi cosmetice - adesea cu opțiunea de a mări de mai multe ori reflexia, sau cu braț telescopic, ceea ce facilitează, de exemplu, coafarea părului în partea din spate a capului. O soluție interesantă sunt oglinzile de baie cu dulap, care, datorită posibilității de a ascunde cosmeticele și alte obiecte mici în interior, oferă economie de spațiu și bani.
Dimensiune - pentru montarea deasupra unui singur lavoar, vor funcționa oglinzile de dimensiuni standard de 60x80 cm, în timp ce pentru montarea deasupra unuia dublu, modelele de 120x80 cm. Oglinzile mai mari ar trebui alese în special pentru camere mici - acestea vor mări optic spațiul.
Formă - o oglindă de baie rectangulară este forma universală, potrivindu-se perfect în majoritatea aranjamentelor. Avantajul său este și ușurința mare de potrivire a plăcilor și a chitului. Pentru cei care caută soluții atemporale, dar mai puțin ascuțite ca formă, o oglindă ovală va funcționa. Un contrabalans direct pentru formele pătrate și rectangulare este o oglindă de baie rotundă, a cărei formă delicată rupe interesant formele geometrice și liniile drepte. Se va potrivi perfect în stilurile scandinave și loft.
Montare - oglinzile de baie sunt agățate în diferite moduri. Unele sunt lipite, altele necesită găurirea peretelui, altele încă, datorită sistemelor speciale (de exemplu, Vacuum-Loc și Power-Loc) asigură o montare solidă fără găurire.

Accesorii Esențiale de Baie - Oglinda, Inima Fiecărei Băi

Oglinda este un element indispensabil în orice baie funcțională. Oferim clienților noștri o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate. Acestea sunt oglinzi de baie moderne disponibile în diferite variante și o gamă largă de prețuri. Cu siguranță, la noi vei găsi ceea ce cauți! Oferim, printre altele,oglinzi de baie suspendate, oglinzi de perete, oglinzi de podea și oglinzi cosmetice în stiluri retro, loft, glamour sau scandinave, modele rotunde, ovale și rectangulare atemporale, oglinzi cu dulapuri practice, cu iluminare și multe alte adăugiri practice. Verifică oferta noastră acum și alege modelul cu care vei crea baia visurilor tale!

Oglindă de Baie cu Iluminare

Oglinzile de baie iluminate sunt o soluție din ce în ce mai populară. Nu e de mirare - lumina joacă un rol foarte important în baie. Aceasta nu numai că afectează aranjamentul și percepția generală a interiorului, dar servește în primul rând unei funcții practice, facilitând realizarea diverselor activități în baie - cum ar fi îngrijirea feței, bărbieritul sau machiajul. Cu toate acestea, când vine vorba de activități precum bărbieritul sau aplicarea machiajului, lumina de la tavan este insuficientă - mai ales dimineața sau la amurg. Soluția poate fi o oglindă de baie cu iluminare, care va ilumina zona de lângă lavoar. Astfel, scăpați de sarcina dificilă de selectare a lămpilor și instalarea acestora iar oglinda arată foarte impresionant.

pixel