Etajere pentru baie

( număr de produse: 123 )

Rafturile de baie îndeplinesc mai multe funcții. În primul rând, ordonează și facilitează organizarea și segregarea corespunzătoare atât a obiectelor mici, cât și a celor de dimensiuni mari. În al doilea rând, sunt un decor excelent, completând întregul interior și creând un ansamblu coerent. Datorită construcțiilor interesante, materialelor utilizate, mânerelor decorative sau picioarelor din alamă, putem realiza un interior extrem de modern și original. În al treilea rând, un raft mic de baie vă va permite să folosiți chiar și cel mai mic interior, influențând astfel funcționalitatea spațiilor. Pentru a veni în întampinarea nevoilor dumneavoastră, vă oferim o gamă unică de etajere pentru baie.

Raft de Baie

O selecție largă de rafturi și diverse materiale utilizate permit libertate creativă în amenajare prin intermediul acestor. Astfel, un raft simplu, de sticlă pentru băi, completează perfect interioarele moderne, unde domnesc formele geometrice și robinetele subțiri, argintii. Rafturile cu accente de lemn se referă la stilul nordic, cunoscut pentru formele sale luminoase și inspirația din frumusețea naturii. Rafturile de baie din metal sunt un omagiu adus interioarelor industriale, inspirate de fabricile din secolul al XVIII-lea.

Raft Îngust de Baie

Rafturile înguste de baie au fost concepute pentru camere mici, modeste, unde metrii pătrați reprezintă o provocare serioasă de amenajare. Datorită lor, chiar și cea mai mică cameră câștigă spațiu de depozitare suplimentar pentru ustensile esențiale. Mai mult, dimensiunile lor unice și neconvenționale se potrivesc perfect cu spațiile mici, stând, de exemplu, între cadă și chiuvetă sau lângă mașina de spălat.

Raft de Baie cu Sertare

Pe lângă rafturile clasice cu spații deschise, am creat și o selecție largă de rafturi cu sertare. Designul lor permite depozitarea celor mai mici obiecte, articole minuscule - cosmetice, săpunuri pentru oaspeți, bijuterii sau capsule de rufe. Datorită sertarelor, putem ascunde un număr mai mare de obiecte mici, menținând astfel ordinea și organizarea corespunzătoare a interiorului nostru.

Cum să Alegi un Raft pentru Baie?

Atunci când alegeți raftul perfect pentru baie, luați în considerare scopul propus. Veți depozita în el ustensile de zi cu zi folosite frecvent, sau poate articolele folosite mai rar, care anterior v-au aglomerat baia? Mai mult, analizați cu precizie spațiul unde veți plasa noua achiziție și decideți ce tip de raft reflectă cel mai bine stilul ales. Gama largă de modele vă va permite să alegeți atât un model simplu și minimalist, cât și unul ornamental, fiind o decorație suplimentară pentru interiorul dvs. Primul se va potrivi perfect cu interioarele scandinave și moderne, în timp ce cel din urmă va fi utilizat în stilul Provensal.

Raft de Baie din Lemn sau Bambus?

Atât rafturile din lemn, cât și cele din bambus sunt foarte rezistente și au un design unic. Primele au fost create având în minte interioarele scandinave și rustice, în timp ce cele din urmă se referă la tendința orientală, apreciată în întreaga lume.

pixel