Mobilier pentru bucatarie

( număr de produse: 94 )

Mobilierul de bază pentru bucătărie nu este suficient pentru a crea un spațiu complet funcțional. Dacă intenționați să utilizați inteligent fiecare centimetru de spațiu, avem o serie de inspirații pentru dumneavoastră.

Polițe pentru bucătărie

Această categorie poate fi împărțită în polițe pentru bucătărie suspendate și de podea. Cele suspendate oferă spațiu de depozitare suplimentar și pot fi suporturi multifuncționale pentru ustensile. Cele de podea ajută la recuperarea spațiului de pe blat. Să explorăm funcționalitățile fiecărei categorii.

Polițele pentru bucătărie pe care le putem agăța pe perete nu oferă mult spațiu de depozitare. Rolul lor este destul de diferit. În acest caz, utilizăm spațiul de pe perete pentru a avea obiecte importante la îndemână. Astfel de polite pentru bucatarie au suporturi integrate pentru prosoape de hârtie sau un loc pentru cartea ta de bucate preferată. Polițele mici de bucătărie montate pe perete pot servi, de asemenea, drept suporturi pentru vinuri. O astfel de adăugire nu va fi doar un loc suplimentar de depozitare, ci și o decorație impresionantă. Când răsfoiți produsele din această categorie, acordați atenție polițelor pentru bucatarie suspendate sub rândul superior de dulapuri. Aceasta este o soluție pentru utilizarea spațiului pe care în mod normal nu îl folosim. Structurile simple, metalice permit creșterea cantității de spațiu de depozitare în dulapuri. Funcționează excelent când au forma suporturilor pentru cești sau pahare.

Polițele pentru bucătărie așezate pe podea sunt o categorie de accesorii suplimentare care completează dulapurile existente. Plasarea unei polite pe picioare subțiri pe blat este o modalitate de a recâștiga centimetri pătrați valoroși de suprafață de lucru. Pe raft, puteți așeza ustensile, cutii pentru ceai sau cutii decorative pentru produse uscate. Astfel de structuri vă permit să creșteți capacitatea de depozitare a mobilierului. Funcționează perfect în bucătăriile mici, unde nu avem prea multă suprafață de blat. Un astfel de raft de bucătărie vă permite să organizați depozitarea astfel încât tot ce aveți nevoie în timpul gătitului să fie la îndemână.

Cărucioare de bucătărie

Cărucioarele de bucătărie sunt cunoscute și apreciate de secole. Ele sunt o modalitate de a adăuga un raft suplimentar în bucătărie, care poate fi, de asemenea, mutat ușor. Cărucioarele de bucătărie sunt adesea plasate sub pervazul ferestrei - sunt suficient de joase pentru a umple acest spațiu neutilizat. Cărucioarele de bucătărie pot avea diverse forme - sunt realizate din lemn, metal sau materiale sintetice.

Un cărucior de bucătărie clasic din lemn se potrivește multor aranjamente, în funcție de modelul pe care îl alegeți. Cărucioarele de bucătărie simple se potrivesc în interioarele clasice, cele albe în bucătăriile rustice, în timp ce o combinație de lemn închis la culoare și metal se va potrivi perfect în interioarele moderne, minimaliste.

Cum să folosiți un cărucior de bucătărie? Poate avea multe utilizări - de la un raft suplimentar pentru depozitarea legumelor până la un bar elegant pe roți. În timpurile în care sortăm cu atenție deșeurile, avem nevoie de mai multe coșuri de gunoi. Propunerea noastră este un cărucior de bucătărie care are și un coș de gunoi integrat. Acest lucru vă permite să gestionați elegant problema sortării.

Carucioarele de bucătărie pot fi, de asemenea, o alternativă la un suport pentru vinuri. În acest caz, merită să alegeți un model echipat cu cel puțin un sertar mic. Puteți stoca în el tirbușoane, dopuri și alte accesorii. O soluție foarte practică este un cărucior care, pe lângă suportul pentru vin, are și suporturi pentru pahare. Astfel de cărucioare capătă o formă foarte elegantă; le puteți muta cu încredere în sufragerie în timpul unei petreceri. În bucătăriile mici, carucioarele de bucătărie pot servi ca o masă la îndemână sau un blat de lucru suplimentar.

Aplicația și funcția unui cărucior de bucătărie depind în mare măsură de construcția sa; multe dintre ele sunt potrivite doar pentru depozitare. Cu toate acestea, există modele care ascund mult mai multă funcționalitate. Un exemplu perfect sunt cărucioarele de bar elegante care pot ajuta în timpul servirii unei cine festive și pot înlocui un bar de acasă la o petrecere.

Taburete și scaune de bar

De asemenea, este necesar mobilier pentru așezat în bucătărie. Un taburet este versiunea de bază a unui scaun de bucătărie. Este mic, deoarece nu are spătar. Mobilierul de bucătărie de acest tip este practic; taburetele pot fi ascunse cu ușurință sub masă și puteți folosi suprafața lor ca blat de lucru.

În zilele noastre, optăm pentru spații deschise. Deschidem bucătăria către camera de zi, dar cu o delimitare clară a acestui spațiu. Un blat înalt stă de obicei pe linia dintre bucătăria deschisă și camera de zi, astfel încât ceea ce se întâmplă în bucătărie nu este complet vizibil pentru invitații adunați în camera de zi. Uneori, este de asemenea o insulă eficientă. Este bine să plasați scaune de-a lungul unui astfel de mobilier. Scaunele de bar se descurcă bine în acest rol. Acestea sunt taburete pe picioare înalte, adesea echipate cu spătare confortabile. O astfel de soluție permite servirea unei mese mici la tejghea sau invitarea oaspeților mai aproape în timp ce gătiți o cină delicioasă pentru ei.

Atât taburetele, cât și scaunele de bar trebuie să fie potrivite decorului general al interiorului. Alegerea este uriașă - de la modele foarte simple și clasice până la modele de designer. Pentru bucătăriile rustice, alegeți taburete obișnuite pe picioare sculptate. Echipați un interior de tip loft cu scaune de bar pe o bază metalică. Pentru o bucătărie deschisă către o cameră de zi în stil glamour, alegeți scaune de bar tapițate cu catifea și decorațiuni bijuterie.

În tendințele actuale, am observat introducerea mobilierului din răchită și nuiele în interioare. Aceasta este influențată de stilul boho și de tendințele ecologice puternice. Taburetele din nuiele sunt o idee grozavă pentru a schimba fața bucătăriei dumneavoastră. Deși sunt asociate în principal cu echipamentele pentru terasă, se descurcă excelent și în interiorul casei.

pixel