Raft pentru blat de bucătărie din bambus, două niveluri, 55 x 20 cm, Kesper

  • Raft pentru blat de bucătărie din bambus, două niveluri, 55 x 20 cm, Kesper
Raft pentru blat de bucătărie din bambus, două niveluri, 55 x 20 cm, Kesper
Raft pentru blat de bucătărie din bambus, două niveluri, 55 x 20 cm, Kesper
Raft pentru blat de bucătărie din bambus, două niveluri, 55 x 20 cm, Kesper
Raft pentru blat de bucătărie din bambus, două niveluri, 55 x 20 cm, Kesper
Bestsellerul nostru
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Raft de bucatarie din lemn pentru blat - cand ai nevoie de putin mai mult spatiu pentru condimente in bucatarie. Spatiu suplimentar pentru accesoriile de bucatarie si condimente: Raftul nostru de bucatarie cu doua niveluri ofera un loc convenabil pentru a depozita tot felul de accessorii de bucatarie, de la farfurii si cesti pana la condimente si feluri de mancare. Datorită aspectului pe două niveluri, aveți mai mult spațiu pentru a vă organiza și a vă menține bucătăria ordonată. Ușor de curățat: Raftul din bambus este ușor de păstrat curat. Doar ștergeți-l cu o cârpă umedă pentru a îndepărta orice murdărie. Lemnul de bambus are proprietăți antibacteriene naturale, ceea ce îl face igienic și sigur de utilizat. Practic și decorativ: Raftul nostru nu numai că are o funcție de depozitare, dar adaugă și farmec și stil bucătăriei tale. Realizat din bambus natural cu o culoare maro frumoasa, raftul aduce confort si caracter natural interiorului. Este atât o soluție practică, cât și un element decorativ care va sublinia unicitatea bucătăriei tale. Soluție durabilă: Raftul nostru de bucătărie este fabricat din bambus certificat FSC®, ceea ce înseamnă că lemnul provine din surse durabile. Bambusul este o plantă cu creștere rapidă și regenerabilă, ceea ce face ca utilizarea sa ca material să fie mai durabilă decât lemnul tradițional. Dimensiuni compacte: Raftul are 55 cm lungime, 27 cm inaltime si 20 cm latime, ceea ce il face ideal pentru o depozitare pe blatul din bucatarie. Structura sa pe două niveluri vă permite să profitați la maximum de spațiul disponibil, menținând în același timp ordinea și organizarea.
Producător
Cod produs
78653
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
55
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
27
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel