Textile de baie

( număr de produse: 166 )

Căutați textile de baie elegante care să transforme acest spațiu într-o adevărată oază de fericire? Doriți să subliniați caracterul băii dumneavoastră? Să adăugați puțină culoare, finețe sau confort? Vizitați magazinul Edaxo pentru prosoape, covorase pentru baie, perdele de dus și covorase antiderapante originale și de înaltă calitate.

Textile de Baie de la Edaxo

Textilele de baie sunt un must-have în fiecare casă. Nu te poți usca după baie fără să folosești un prosop, și știi că nu este plăcut să mergi pe gresie rece cu picioarele goale, dar este pe un covoraș de baie pufos. Cele mai populare tipuri de textile de baie pe care le oferim includ: Prosoape realizate din cel mai înalt calitate de frotir din bumbac natural – aceste prosoape sunt pufoase, moi și absorbante. Ele sunt disponibile în diverse dimensiuni și culori, precum și cu diferite modele sau broderii. Covorase pentru baie pe care le poți plasa în fața căzii sau a dușului – acestea te protejează de alunecările pe suprafețe umede și îți oferă picioarelor o plăcere extraordinară cu delicatețea și moliciunea lor. Covorasele de baie pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi bumbacul, microfibra sau frotirul. Perdele de dus pe care le agăți în cabina de duș sau peste cada – materialele impermeabile păstrează apa în interior, iar perdeaua previne stropirea apei pe podea și pe pereți. Perdelele de duș sunt realizate din diverse materiale, cum ar fi vinilul, poliesterul sau țesătura tratată. Acestea prezintă imprimeuri colorate și cu modele. Covorase antiderapante pe care le plasezi sub duș, în cadă sau pe podeaua băii – acestea previn alunecările periculoase pe suprafețe umede. Covorasele moderne antiderapante sunt moi, delicate, nu absorb apa și se usucă repede.

Textile de Baie – Igienă și Stil

Toate textilele de baie au proprietăți și funcții unice care sunt esențiale pentru menținerea igienei și siguranței în baie. Pe lângă acestea, impresionează cu designurile și culorile lor unice. Le poți asorta după gustul și stilul băii tale, și datorită disponibilității lor în multe dimensiuni, le poți folosi atât în camere mari, cât și în cele mici.

pixel