Textile de baie

( număr de produse: 156 )

Căutați textile de baie elegante care să transforme acest spațiu într-o adevărată oază de fericire? Doriți să subliniați caracterul băii dumneavoastră? Să adăugați puțină culoare, finețe sau confort? Vizitați magazinul Edaxo pentru a alege prosoape, covorașe pentru baieperdele de duș și covorașe antiderapante originale și de înaltă calitate.

Textile de Baie de la Edaxo

Textilele de baie sunt un must-have în fiecare casă. Nu te poți usca după baie fără să folosești un prosop, și știi că nu este plăcut să mergi pe gresie rece cu picioarele goale; dar este plăcut să mergi pe un covoraș de baie pufos. Cele mai populare tipuri de textile pentru baie pe care le oferim includ:

Prosoape - realizate din frotir de bumbac natural de calitate – aceste prosoape sunt pufoase, moi și absorbante. Ele sunt disponibile în diverse dimensiuni și culori, precum și cu diferite modele sau broderii.

Covorașe pentru baie- pe care le poți plasa în fața căzii sau a dușului – acestea te protejează de alunecări pe suprafețe umede și oferă picioarelor o plăcere extraordinară cu delicatețea și moliciunea lor. Covorașele de baie pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi bumbacul, microfibra sau frotirul.

Perdele de duș - pe care le agăți în cabina de duș sau peste cada – materialele impermeabile păstrează apa în interior, iar perdeaua previne stropirea apei pe podea și pe pereți. Perdelele de duș

sunt realizate din diverse materiale, cum ar fi vinilul, poliesterul sau țesătură tratată. Acestea prezintă imprimeuri colorate și cu modele diverse.

Covorașe antiderapante - pe care le plasezi în duș, în cadă sau pe podeaua băii – acestea previn alunecările periculoase pe suprafețe umede. Covorașele moderne antiderapante sunt moi, delicate, nu absorb apa și se usucă repede.

Textile de Baie – Igienă și Stil

Toate textilele de baie au proprietăți și funcții unice care sunt esențiale pentru menținerea igienei și siguranței în baie. Pe lângă acestea, impresionează cu designurile și culorile lor unice. Le poți asorta după gustul și stilul băii tale, și datorită disponibilității lor în multe dimensiuni, le poți folosi atât în camere mari, cât și în cele mici.

pixel