Boluri pentru caine

( număr de produse: 30 )

Un bol pentru câine este mai important decât pare. Nu este doar un recipient pentru mâncare. Un bol poate facilita hrănirea sau adăparea animalului dvs. de companie și îl puteți lua cu dvs. atunci când mergeți într-o călătorie sau la plimbare cu câinele. În magazinul nostru online EDAXO.ro, veți găsi o gamă variată de distribuitoare de mâncare și apă pentru câini, asigurându-vă că veți găsi un model care să corespundă tuturor așteptărilor prietenului dvs. patruped. Bolul ideal pentru câine este cel mai practic și, în același timp, confortabil. Pe piață, puteți găsi modele realizate din diverse materiale. Dacă nu sunteți sigur ce să alegeți, contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți. Suntem bucuroși să vă oferim ajutor specializat.

În catalogul nostru, veți găsi boluri din metal pentru câini, modele ceramice și boluri din plastic pentru câini, care sunt alegerea perfectă pentru călătorii - sunt rezistente la impact și zgârieturi. Cu toate acestea, merită să luați în considerare că plasticul este ușor, așa că, dacă câinele dvs. are un bot lung, ar putea împinge bolul pe podea. În astfel de cazuri, un bol ceramic pentru câine poate fi o soluție bună, deoarece este mai greu. Bolurile din metal pentru câini sunt, de asemenea, ușoare, foarte durabile și igienice. Prin urmare, este cea mai populară opțiune când vine vorba de acest tip de accesoriu. Vă invităm cu drag să explorați gama de produse disponibile în catalogul nostru. Vă asigurăm că veți găsi exact bolul pentru câine pe care îl căutați. Avem, de asemenea, modele cu suport, care sunt optime pentru animalele mai în vârstă, deoarece nu vor trebui să se aplece prea mult.

Cum să alegi un bol pentru câine?

Pe site-ul nostru, veți găsi o gamă largă de boluri pentru câini, atât pentru utilizare acasă, cât și pentru călătorii. În această categorie, oferim și boluri pentru câini de design și stilate, realizate din diverse materiale, cu sau fără modele. Vizitați EDAXO.ro și veți găsi cu siguranță un model de bol pentru câine adaptat nevoilor speciale ale animalului dvs. De exemplu, ce să faceți când câinele dvs. devine însetat în timpul unei plimbări? Este mai bine să nu îi permiteți să bea din bălți sau alte locuri neigienice. În astfel de cazuri, merită să aveți la dvs. o sticlă de apă și un mic bol pentru câine. Există, de asemenea, sticle special concepute care fac mai ușoară adăparea animalului. În magazinul nostru online, veți găsi diverse tipuri de distribuitoare de mâncare și apă pentru câini. În zilele noastre, distribuitoarele automate, care asigură hrănirea și adăparea câinelui chiar și atunci când trebuie să petreceți multe ore departe de casă, sunt foarte populare. Un astfel de distribuitor de mâncare special pentru câini va fi o soluție foarte practică în acest caz. Dacă decideți să achiziționați un bol tradițional pentru câine, amintiți-vă că cele realizate din oțel inoxidabil sunt întotdeauna mai durabile și rezistente la deteriorări și contaminări. În magazinul nostru online, EDAXO.ro, veți găsi și boluri duble pentru animalul dvs. de companie.

Set de boluri pentru câini

Indiferent dacă căutați un bol pentru un cățel sau un set de boluri pentru un câine adult, în catalogul magazinului nostru online Edaxo.ro, veți găsi exact ceea ce aveți nevoie. Vă invităm cu drag să profitați de oferta bogată de produse disponibile în asortimentul nostru. Ne specializăm în vânzarea de articole de înaltă clasă pentru animale. Aici veți găsi boluri din metal pentru câini, boluri ceramice, precum și modele cu suport. Dacă sunteți în căutarea unei soluții care funcționează bine în călătorii, un bol de călătorie pentru câini ar fi o opțiune bună. Ritmul rapid al vieții înseamnă adesea că mulți proprietari de câini petrec mult timp departe de casă. Dacă și dvs. sunteți deseori plecați și lăsați mâncare pentru câinele dvs. pe parcursul întregii zile într-un singur bol, există riscul ca acesta să o mănânce pe toată odată, ceea ce nu este recomandabil pentru sănătatea lui. Distribuitoarele automate de mâncare pentru câini vă permit să cronometrați momentul reumplerii mâncării, astfel încât animalul să nu mănânce prea mult. De asemenea, puteți achiziționa un set de boluri pentru câinele dvs., ceea ce vă va ușura gestionarea hrănirii și tipul de mâncare pe care îl oferiți.

Bol pentru câine cu suport

Dacă sunteți în căutarea unui bol cu suport, verificați catalogul de produse al magazinului nostru online Edaxo.ro. Multe dintre modelele disponibile cu suport au posibilitatea de ajustare a înălțimii, ceea ce va contribui cu siguranță la îmbunătățirea confortului de a lua masa și de a bea apă pentru animalul dvs. Înțelegem nevoile animalelor, motiv pentru care ne extindem continuu sortimentul și colaborăm doar cu mărci de încredere. În plus, aici puteți cumpăra un bol de înaltă calitate pentru câine la un preț competitiv și fără a fi nevoie să părăsiți casa. Doar câteva clicuri pentru a plasa și plăti comanda, iar noi ne vom ocupa de restul.

pixel