Dining

( număr de produse: 545 )

În categoria noastră de accesorii pentru masă, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a crea aranjamente încântătoare pentru întâlniri cu prietenii, cine romantice pentru doi sau întâlniri de familie în timpul cinelor de duminică. Se spune adesea că mai întâi mâncăm cu ochii. Acest lucru se aplică cu siguranță mâncării, dar, indirect, se referă și la aspectul mesei.

Decorațiuni zilnice pentru masa din sufragerie

Sufrageria este spațiul cel mai reprezentativ din casă. Dacă include o masă de luat masa, atunci decorarea acesteia devine o parte integrantă a aranjamentului camerei. Decorațiunile pentru masă sunt unice - incluzând suporturi pentru șervețele, vaze, șervețele de masă, fete de masă rotunde sau traverse de masă. Decorațiunile mesei din sufragerie ar trebui să se potrivească schemei de culori a celorlalte decorațiuni din cameră. Când alegeți o față de masă sau individualuri, este bine să coordonați culorile cu perdelele, covorul sau cușinile de pe canapea. O vază cu flori proaspete adaugă întotdeauna farmec și eleganță interiorului. Cu toate acestea, florile proaspete nu sunt întotdeauna disponibile, astfel încât în lunile de toamnă și iarnă, optați pentru compoziții realizate din flori artificiale de înaltă calitate. Astfel de decorații pot imita convingător plantele vii.

Decorațiuni moderne pentru masă

Fațete de masă unice sau individualuri interesante sunt fundamentale pentru decorul modern al mesei. Stilul clasic este înlocuit aici de frumoase modele de plante în stil junglă urbană. Un suport de șervețele designer și o vază de formă interesantă completează aspectul. În loc de alegeri tradiționale, optați pentru tacâmuri colorate pentru a adăuga un caracter interesant aranjamentului dumneavoastră. S-ar putea să renunțați complet la o față de masă în favoarea individualurilor. Realizate din MDF, formele ornamentale rectangulare într-o culoare la modă sunt o propunere pentru un decor de masă impresionant, dar minimalist. Nu uitați de suporturile pentru lumânări - pentru o zonă de luat masa în stil loft, formele simple, aproape tehnice, sunt potrivite. Un suport pentru lumânări din metal simplu va completa perfect vesela modernă cu tacâmuri negre.

Decorațiunea mesei pentru întâlniri

Decorul mesei de sărbătoare este menit să reflecte atmosfera din casă. O întâlnire de Crăciun sau o cină de Paște este îmbunătățită de decorațiuni tradiționale. Motivele de sărbătoare pe textile și vasele nu sunt totul. Asigurați decorațiuni adecvate - suporturi ornamentale pentru lumânări, inele pentru șervețele și un aranjament floral. Aranjamentele mesei de sărbătoare pot fi completate cu figurine ceramice - reni sau iepurași de Paște. Decorațiunile pentru masa de ziua de naștere ar trebui să fie adaptate vârstei și intereselor sărbătoritului. O sărbătoare pentru adulți necesită setări elegante și decorațiuni cu bun gust. Pentru petrecerile copiilor, utilizați temele lor preferate din desene animate. Completați decorațiunile colorate și vasele cu baloane și pălării pentru tinerii invitați. Aranjamentul mesei pentru o întâlnire nu trebuie să corespundă neapărat ocaziei specifice, dar ar trebui să fie întotdeauna festiv și elegant. Farfuriile frumoase, textilele adecvate și decorațiunile arată că gazda este încântată să aibă oaspeți și dorește să-i distreze cât mai bine posibil. Când creați un aranjament de masă, amintiți-vă câteva reguli. În primul rând, nu exagerați cu numărul de elemente decorative - câteva suporturi de lumânări frumoase și alte adăugiri atractive sunt suficiente. La urma urmei, trebuie să fie și spațiu pe masă pentru servirea felurilor de mâncare. O altă problemă sunt florile - aranjamentul nu trebuie să fie prea mare și trebuie plasat astfel încât să nu împiedice oaspeții să poarte conversații libere. În magazinul nostru, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a seta și decora o masă pentru orice ocazie. Aceasta este doar o mostră din oferta noastră interesantă. Petreceți un moment și veți găsi ceea ce căutați.

pixel