Living

( număr de produse: 735 )

Amenajarea livingului include atât elemente funcționale, cât și decorațiuni alese cu grijă. Cum să alegi accesoriile pentru decorul livingului? Urmează principiul - mai puțin este mai mult. Uneori, o singură pernă decorativă distinctivă și câteva accesorii sunt suficiente pentru a transforma complet caracterul interiorului. Textilele decorative pentru living sunt cea mai bună modalitate de a reînnoi cu succes spațiul. O transformare accesibilă și eficientă care îi va da livingului tău un nou strălucire.

Decorațiuni pentru Living

Textilele decorative implică în principal decorarea ferestrelor - perdelele și draperiile sunt un esențiale. Știm că țesăturile creează o atmosferă primitoare și pot modela optic interiorul. De asemenea, oferă intimitate - nu suntem la fel de deschiși ca scandinavii. La întrebarea: cum să asortezi decorațiunile textile în living - există doar un răspuns. Scufundă-te cu noi în lumea țesăturilor frumoase, a modelelor și a culorilor. Alege-le cu gust, dar și cu imaginație. Nu te teme să amesteci țesăturile, acordă atenție nu doar culorii, ci și texturii materialului. O țesătură interesantă pe o traversă, pernă sau perdea va atrage atenția tuturor.

Idei pentru Mobilier Elegant de Living

Eleganța este percepută diferit de fiecare - respectăm acest lucru și astfel am pregătit o selecție vastă de textile și decorațiuni pentru living care să se potrivească gusturilor fiecăruia. Ce textile să alegi pentru living? Avem perdele extrem de la modă cu flori mari pentru aranjamente în stilul unui apartament din New York. Sunt incredibil de intense și se potrivesc perfect într-un living mare. Imprimeurile cu plante nu se demodează niciodată - stilul Urban jungle poate fi introdus cu ușurință în interior tocmai prin perdele, fețe de masă sau fețe de perne decorative. Dantele eterice arată frumos într-o cameră de zi romantică, în stil vintage.

Textilele pentru un living în stil boho sunt țesături extraordinare cu modele etnice și țesături naturale având o țesătură pronunțată. Un living boho nu ar fi complet fără un covor țesut din materiale naturale, ideal sub forma soarelui, care este cel mai important simbol al acestui stil eclectic. Pentru minimaliști, avem draperii opace simple, monocrome. Țesătura formează frumos valuri moi și poate înlocui cu succes jaluzelele din ferestre. Trebuie să știi că draperiile opace pot avea orice culoare și model. Prin urmare, își vor îndeplini funcția chiar dacă sunt albe. Pentru un living glamour, alegem în mod natural catifea sau țesături care o imită bine. Structura acestor materiale arată perfect în culori bogate.

Cum să Asortezi Decorațiunile Textile în Living?

Alegerea culorilor și a modelelor este o chestiune personală, dar atunci când planifici decorațiunile, amintește-ți de câteva reguli:

  • Chiar și cele mai frumoase modele mari pe un fundal întunecat nu vor funcționa într-o cameră mică și întunecată.
  • Pentru un living mic, alege perdele deschise la culoare - dacă vrei să introduci culori mai închise, fă-o cu accesorii mai mici, de exemplu, perne decorative pentru canapea.
  • Nu te teme să amesteci culorile - interioarele monocromatice sunt mai puțin interesante.
  • Încearcă să te joci cu geometria - modelele geometrice alb-negru arată grozav în fața culorilor vibrante.
  • Nu exagera cu numărul de decorațiuni - amintește-ți că excesul va face interiorul copleșitor.
  • Textilele pot schimba complet interiorul - dacă creezi o aranjare a livingului pe o bază neutră, schimbă doar perdelele și pernele de pe canapea, iar interiorul tău va avea un stil complet nou.

Nu ești sigur cum să amesteci culorile accesoriilor? Îți vom sugera câteva combinații de culori care funcționează întotdeauna. Alb și marin - nu doar pentru livingurile în stil nautic. Alb și lemn natural - combinați "emblemă" a stilului scandinav.

Amintește-ți că cele mai bune decorațiuni pentru living sunt textilele de înaltă calitate. Calitatea materialelor este crucială. Acordă atenție acestui aspect, în special atunci când alegi perne decorative sau huse pentru canapea. Acestea vor fi folosite frecvent, așa că stilul, structura sau culoarea lor nu ar trebui să se schimbe după prima spălare. Livingul este spațiul în care îți inviți oaspeții și îți place să te relaxezi.

Prin urmare, alege un mobilier pentru living care va face interiorul confortabil și plăcut energetic. Poți realiza acest lucru tocmai prin textile pentru decorarea livingului. Fețele de masă, perdelele, draperiile și pernele sunt astfel de elemente care pot trece neobservate sau pot crea un efect WOW - alegerea este doar a ta. Verifică oferta noastră - vei găsi textile pentru decorare care te vor ajuta să creezi o amenajare unică a livingului.

pixel