Mobilier pentru baie

( număr de produse: 89 )

Aranjarea spațiului într-o baie nu presupune doar selecția mobilierului potrivit, ci și organizarea inteligentă a spațiului de depozitare pentru prosoape și cosmetice. Acest lucru se bazează pe alegerea atentă a etajerelor de baie și a rafturilor de duș. Acestea permit utilizarea eficientă a spațiului disponibil și organizarea acestuia într-un mod gândit. Haideți să vedem ce mobilier de baie este esențial și ce soluții ingenioase putem utiliza pentru a face un spațiu mic la fel de frumos pe cât este de funcțional.

Etajere de Baie

Această categorie include mobilier auxiliar de baie. Dacă nu există spațiu pentru un dulap de dimensiuni normale sau pentru o etajeră, puteți utiliza spațiul liber de pe pereți pentru a plasa etajere pentru baie. Când le alegeți, țineți cont de condițiile din încăpere. Mobilierul de baie trebuie să fie adecvat protejat împotriva umezelii. Utilizarea bambusului este o idee bună. Acest material este rezistent la umezeală și temperaturi înalte, fiind mediile sale naturale. Astfel, putem mobiliza baia cu lemn, fără să ne îngrijorăm că etajerele de baie își vor pierde aspectul bun din cauza umezelii și a variațiilor de temperatură. O etajeră de baie din lemn se potrivește perfect cu ceramica glazurată. Două suprafețe extrem de diferite creează un contrast foarte reușit. Combinarea lemnului cu plăcile albe este o modalitate verificată de a aranja o baie în stil scandinav. Etajerele de baie nu ne servesc doar pentru a așeza sticle cu cosmetice. Recent, tendința eco este foarte puternică. Alături de ea, o mulțime de flori în ghivece au reapărut în casele noastre. Și în băi, acestea sunt o decorație dorită, așa că etajerele de baie pot servi ca suporturi pentru flori. Etajerele metalice cu un caracter tehnic se potrivesc perfect în stilul loft. Structurile simple, vopsite în negru mat, se vor potrivi cu armăturile la modă în aceeași culoare. Cheia unei amenajări reușite este consistența detaliilor - în acest caz, obținem o armonie perfectă. Ce alte mobilier de baie vom mai avea nevoie?

Carucioare de Baie

Construcțiile optic ușoare sunt o alternativă excelentă la dulapurile închise. Construirea unui spațiu mic cu mobilier ne face să pierdem prețioși metri pătrați. Datorită rafturilor deschise, atenuăm acest efect. Chiar dacă plasăm multe obiecte pe astfel de mobilier, acesta va fi totuși mai puțin „absorbant” decât un dulap clasic. Carucioarele de baie stau de obicei pe picioare subțiri, deci nu ocupă spațiu pe podea. Avem un spațiu liber care este ușor de curățat, ceea ce este un avantaj imens. Carucioarele de baie sunt realizate în mare parte din lemn, dar putem găsi și construcții din metal și plastic. Mobilierul de baie din lemn încălzește interiorul, deci merită să utilizăm proprietățile lor pentru a crea un mediu prietenos. Cel mai mare avantaj al acestei soluții este că folosim spațiul vertical. Chiar și carucioarele de baie înguste pot fi foarte spațioase. Pentru mulți, un dezavantaj este că nu putem ascunde lucrurile într-un dulap închis. Ei bine, carucioarele de baie necesită menținerea ordinii și aranjarea abilă a depozitării. Ideea este să evităm efectul de dezordine pe rafturi. O soluție solomonică în această situație ar fi coșurile și organizatoarele de baie. Plasarea acestora pe rafturi ne permite să sortăm cosmeticele și alte mărunțișuri și să le ascundem din vedere. Dacă vă place o astfel de soluție, aveți două opțiuni. Puteți cumpăra un carucior de baie care este deja echipat cu coșuri, sau puteți cumpăra un carucior și coșuri separat. Carucioarele de baie cu coșuri amintesc oarecum de comode. Cutii sau coșuri servesc drept sertare pentru că sunt bine potrivite ca dimensiune. Asamblând un astfel de set singur, puteți obține și acest efect. Dar puteți plasa și coșuri și organizatoare mai mici pe carucioarele de baie, care vor fi perfect ajustate la ceea ce doriți să depozitați în ele. O astfel de soluție vă permite să creați o compoziție decorativă suplimentară - adăugați mărunțișuri care amintesc de plajele de la mare sau așezați flori în ghiveci.

Etajere de Duș

Echipament absolut esențial pentru fiecare baie. Etajerele de duș ne ajută să aducem ordine în cabină. De asemenea, facilitează procedurile zilnice de igienă și îngrijire. Este cu siguranță mai convenabil să faci duș când gelul și șamponul sunt la îndemână. Etajerele de duș reprezintă o gamă largă de produse, printre care veți găsi: etajere permanente de duș (notați rafturile Wenko cu montare fără găurire); etajere telescopice de duș - foarte spațioase, concepute pentru persoanele care folosesc multe cosmetice în duș; etajere de colț pentru duș - permit utilizarea spațiului care de obicei rămâne neutilizat în cabină; etajere de duș suspendate - convenabile deoarece le puteți înlătura în timpul curățării cabinei și le puteți curăța temeinic; etajere de duș sub bateria de duș - această soluție este pentru cabine foarte mici, permițându-vă să folosiți fiecare centimetru de spațiu. Alegerea etajerei de duș potrivite depinde de mai mulți factori. Trebuie să răspundeți la întrebarea: câte cosmetice am nevoie în timpul dușului? Vreau să instalez raftul în mod permanent sau vreau să îi schimb poziția? Ce fel de etajeră de duș se potrivește designului băii? Când alegeți mobilierul de baie, aveți grijă de consistența culorilor - acestea sunt menite să decoreze interiorul. Încercați să folosiți spațiul care a rămas liber până acum - gândiți în afara cutiei. Rețineți că mobilierul de baie: carucioare de baie, etajere de duș și etajere de baie ar trebui să facă procedurile zilnice de igienă și îngrijire pe care le puteți efectua mai rapid și mai confortabil. Este vorba despre combinarea valorilor estetice și funcționale ale acestui mobilier. Profitați de soluțiile ingenioase, cum ar fi sistemele de montare fără găurire Wenko. Datorită acestora, vă puteți permite să amenajați baia exact așa cum ați visat. Mobilierul de baie trebuie să fie durabil și bine protejat împotriva umezelii. Nu vă temeți să introduceți plasticul. În prezent, rafturile sau carucioarele din plastic sunt la fel de eficiente ca și omologii lor din alte materiale. Mai mult, acestea pot avea un caracter foarte designer și culori interesante. Vă invităm să faceți cumpărături în magazinul nostru - dacă aveți întrebări suplimentare, contactați-ne.

pixel