Storcatoare si curatatoare de legume

( număr de produse: 43 )

Storcător de fructe și legume

O dietă sănătoasă influențează corpul uman - starea de bine, sănătatea și fizicul. La baza piramidei nutriționale se află activitatea fizică, dar chiar deasupra sunt fructele și legumele. Este benefic să îmbogățim dieta cu salate, legume înăbușite și sucuri naturale de fructe. În acest sens, un storcător de fructe și legume de bună calitate va fi foarte util. Gama de dispozitive este destul de extinsă - puteți alege un storcător electric avansat, un storcător lent sau un storcător manual pentru citrice. În ceea ce privește acesta din urmă, o întrebare frecventă este: care storcător de citrice va fi cel mai bun? Va fi potrivit și pentru legume?

Desigur, un storcător manual de citrice, așa cum îi spune și numele, este potrivit doar pentru acest tip de fructe. Este ușor de folosit, fiind accesibil chiar și pentru copii - nu există pericol, deoarece necesită doar stoarcerea fructelor tăiate pe jumătate pe un accesoriu special modelat. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori și dimensiuni. Când vine vorba de storcătoare automate, merită verificat pentru ce produse este destinat echipamentul. Printre oferte, veți găsi atât storcătoare pentru legume, cât și pentru extragerea sucului din fructe.

Curățătoare de legume

Gătitul zilnic necesită numeroase oale, ustensile și, desigur, accesorii. Pe lângă cuțite, polonice sau linguri, merită să echipați bucătăria și cu curățătoare de legume de bună calitate. Totuși, gama acestor mici gadgeturi este destul de mare. Și nu e de mirare! Până la urmă, acestea sunt responsabile pentru curățarea eficientă și meticuloasă a legumelor și fructelor într-un mod ușor, plăcut și de calitate - sarcina lor este de a îndepărta cantitatea potrivită de coajă fără a deteriora structura produsului.

Când alegeți curățătoare pentru legume și fructe, luați în considerare dimensiunea și forma acestor gadgeturi, dar și tipul de lame. Gama include modele din plastic, precum și din oțel. Acestea din urmă sunt cu siguranță mai durabile și vor dura mai mult în bucătărie, ajutând la îndeplinirea sarcinilor zilnice, precum și în timpul întâlnirilor importante pe care le veți găzdui. Când faceți achiziția, este foarte important să verificați pentru ce tipuri de produse sunt destinate curățătoarele - unele sunt potrivite pentru răzuirea cartofilor, altele pentru decojirea merelor sau morcovilor, iar altele pentru ananas. Verificați accesoriile disponibile și alegeți ce aveți cu adevărat nevoie!

Feliator de legume

Vreți să faceți paste din dovlecei? Sau poate visați la spirale de cartofi, asemănătoare celor din fast food? Un instrument esențial pentru a obține acest efect va fi un feliator de legume sau un ascuțitor de legume. În ceea ce privește acesta din urmă, acestea sunt mașini special concepute care țin leguma stabilă și apoi o rade conform setărilor (sau capătului instalat). De obicei, setul include diferite tipuri de lame, permițând pregătirea pastei de grosimea dorită. Primele sunt dispozitive și accesorii care permit tăierea legumelor conform preferințelor - de exemplu, în rondele, bețe, felii sau cuburi. Modelele special concepute pot, de asemenea, să pregătească spirale de legume - de exemplu, pentru spaghetti. Dacă nu sunteți sigur pe care să-l alegeți, verificați specificațiile detaliate ale produselor disponibile la EDAXO.ro și vedeți efectul pe care îl puteți obține. Vă garantăm că feliatoarele de legume vor deveni unul dintre cele mai frecvent utilizate gadgeturi în fiecare bucătărie!

Nu doar storcătoare de suc - Descoperiți numeroase accesorii!

Ați ales un storcător pentru fructe și legume? Ați găsit un tocător de legume? Ați achiziționat un feliator sau ascuțitor de legume? E timpul pentru alte gadgeturi care vor transforma gătitul într-o aventură culinară cu adevărat plăcută! Vă sfătuim cu privire la accesoriile de bucătărie pe care nu trebuie să le ratați atunci când vă echipați bucătăria!

  • Presa de usturoi - un storcător de usturoi este absolut necesar în fiecare bucătărie! Gadgetul permite presarea meticuloasă a usturoiului, un ingredient incredibil de esențial în multe feluri de mâncare. E greu de imaginat, de exemplu, spanac, creveți sau o salată grecească fără adaosul său!
  • Dispozitiv de scos sâmburi pentru cireșe - când doriți să faceți conserve din cireșe sau vișine, este necesar să îndepărtați sâmburii. Cea mai ușoară modalitate, fără a distruge fructele, este să folosiți un dispozitiv de scos sâmburi pentru cireșe.
  • Spărgător pentru nuci - următorul gadget foarte util care a domnit în bucătării acum decenii. În zilele noastre, puteți cumpăra nuci decojite în pachete, dar dacă doriți să spargeți nucile din grădina dumneavoastra sau cumpărate de la piață, merită să aveți un spărgător de calitate bună pentru a ușura această sarcină!
  • Ustensilă pentru scos cotoare de mere - îndepărtarea cuiburilor de semințe din mere poate fi realizată cu un cuțit. Cu toate acestea, când faceți diverse conserve și folosiți o cantitate mare de mere, o soluție mult mai rapidă și mai ușoară va fi să folosiți o ustensilă pentru scos cotoare de mere.
  • Tocător de legume - o alternativă la feliatoarele de legume sunt tocătoarele. Mașini special concepute, unde pur și simplu plasați, de exemplu, ouă sau ceapă pentru a fi tocate în cuburi mici și uniforme - perfecte pentru o salată.
pixel