Servirea si decorarea mesei

( număr de produse: 1763 )

Decorarea Mesei - Un Element Esențial al Întâlnirilor

Decorarea mesei este un aspect cheie al întâlnirilor sociale, cinelor romantice în doi sau al meselor în familie duminica. Se spune adesea că mai întâi mâncăm cu ochii. Acest lucru nu se aplică doar felurilor de mâncare, ci și, indirect, aspectului mesei.

Accesorii pentru Decorarea Mesei

Îți place ciocolata? Desigur!, cui nu-i place? Ciocolata topită este cu siguranță o mare atracție pentru serile cu prietenii. De ce să nu te răsfeți cu un set de fondue de ciocolată în trei culori? Preferi biscuiții, prăjiturile și produsele de patiserie? Diverse tipuri de suporturi pentru prăjituri vor fi perfecte pentru acestea. Dacă eviți dulciurile, un platou cu fructe va fi cu siguranță un element practic și decorativ.

Accesorii pentru decorarea mesei

În oferta noastră bogată, vei găsi tot ce ai nevoie pentru ca masa ta să arate frumos, fiecare element completând perfect decorul general. Vei găsi, printre altele, un borcan cu robinet care servește drept distribuitor de băuturi. Este atracția ideală pentru serile cu prieteni. Vrei să te transformi într-un barman care servește băuturi? Un shaker pentru cocktailuri și băuturi va fi alegerea perfectă pentru tine. Desigur, nu poți uita despre găleți de gheață metalice, care pot fi folosite și ca suport pentru răcirea vinului, șampaniei sau oricăror alte băuturi.

Decoratiuni Masa de Zi cu Zi în Sufragerie

Livingul este camera reprezentativă din orice locuință. Dacă conține o masă, atunci decorarea sa devine parte integrantă a amenajării interioare. Decorațiunile de masă sunt unice - suporturi pentru șervețele, vaze, suporturi pentru pahare sau figurine ceramice decorative. Decorația de pe masă din living ar trebui să se potrivească cu schema de culori a celorlalte decorațiuni. Atunci când alegi o față de masă sau suporturi pentru pahare, merită să le asortezi cu perdelele, covorul sau pernele de pe canapea. O vază cu flori proaspete adaugă întotdeauna farmec și eleganță interiorului. Cu toate acestea, florile proaspete nu sunt întotdeauna disponibile, așa că în perioada de toamnă și iarnă, optează pentru compoziții din flori artificiale de înaltă calitate. Astfel de decorațiuni pot imita izbitor plantele vii.

Decoratiuni de masă modern

Fețele de masă neobișnuite sau coasterele interesante sunt fundamentul decorării moderne a mesei. Aici, clasicul este înlocuit de frumoase modele de plante în stilul junglei urbane. Un suport pentru șervețele de designer și o vază cu o formă interesantă vor completa ambientul. În loc de clasice, optează pentru tacâmuri colorate pentru a adăuga un caracter interesant amenajării tale. Poți renunța complet la fața de masă în favoarea suporturilor pentru pahare. Dreptunghiurile MDF cu zăbrele într-o formă interesantă și o culoare la modă sunt o propunere pentru o amenajare impresionantă, dar minimalistă. Nu uita de suporturile pentru lumânări - un suport metalic simplu pentru lumânări va completa perfect un set cu tacâmuri negre.

pixel