Mobilier pentru hol

( număr de produse: 139 )

Holul este primul interior pe care invitații tăi îl văd când intră în casa ta. Prin urmare, este important ca mobilierul din hol să fie estetic și bine ales. Cum să aranjezi acest spațiu mic, dar extrem de important?

Cuiere de hol

În hol, ne lăsăm hainele de exterior, așa că este necesar un cuier potrivit. Alegerea acestuia depinde în mare măsură de cât de spațios este holul. Să vedem ce tipuri de cuiere pentru hol avem la dispoziție.

  • Cuiere tip stand - foarte impresionante, dar destinate numai pentru camere mai mari. Este nevoie de mult spațiu pentru a așeza un astfel de cuier, iar când agățăm hainele pe el, va ocupa și mai mult spațiu. Cuierele de acet tip pot lua diverse forme, de la clasicele realizate din lemn la proiecte îndrăznețe de designer. Cele dintâi sunt în prezent foarte la modă, revenirea designului modernist a făcut ca mobilierul cunoscut din copilăria noastră să revină în tendințe. Avantajul acestei soluții este un suport integrat pentru umbrele.
  • Cuiere pliabile - o soluție ideală pentru un hol mic pe care dorim să-l aranjăm în stil minimalist. Mecanismul este simplu - cârligele pentru jachete se desfășoară doar atunci când sunt necesare. Dacă pe cuier nu este nimic, acesta servește ca o decorație minimalistă care aproape că nu iese din perete.
  • Cuiere de perete - cel mai frecvent ales tip de cuier pentru un hol mic. Utilizăm spațiul de pe perete și astfel putem agăța mai multe articole vestimentare în același timp. Astfel de cuiere au diferite forme: cârlige individuale, construcții cu raft pentru accesorii sau panouri de perete. Acestea din urmă sunt echipate cu dulapuri pentru încălțăminte, scaune sau rafturi superioare pentru accesorii.
  • Cuiere pentru chei în hol - această soluție facilitează depozitarea seturilor de chei. Un cuier mic care cu siguranță face viața mai ușoară pentru întreaga familie. Poate lua, de asemenea, forma unui dulap mic de hol.

Dulapuri de hol

Într-un hol mic, trebuie să încăpem multe lucruri. Pe lângă hainele de exterior, există și încălțăminte și accesorii pentru îngrijirea acestora. Plus, o oglindă și poate un loc pentru a stoca chei și alte obiecte mici. Astfel, mobilierul pentru hol este o încercare de a atinge un compromis între practicitate și dimensiuni mici.

Dulapurile pentru încălțăminte sunt mobilierul pentru care trebuie să găsim loc. Opțiunea minimă este un raft deschis, unde poți depozita încălțămintea de zi cu zi. Din păcate, acesta nu oferă același nivel de estetică ca dulapurile închise de hol. Un astfel de mobilier, oferă mai multe soluții. Un dulap de hol închis cu rafturi pentru încălțăminte nu trebuie să ocupe întregul spațiu din hol. De obicei, acestea sunt piese de mobilier ale căror dimensiuni sunt calculate astfel încât să încapă o pereche de pantofi. Pot fi echipate cu un sertar mic, care este util pentru depozitarea accesoriilor de curățare și îngrijire.

O alternativă pentru dulap este comoda cu sertare. Acestea sunt profilate în așa fel încât, cu o simplă înclinare, să poți aluneca încălțămintea în ele. Din păcate, aceasta este o soluție care permite depozitarea doar a încălțămintei cu partea superioară joasă. Dacă nu, cizmele sunt așezate de-a lungul în sertar, dar o astfel de soluție va limita capacitatea mobilierului. Când alegi un dulap pentru încălțăminte, merită să ai în vedere acest fapt. Cizmele ar trebui să fie depozitate în picioare și în suporturi de cizme, doar atunci le vom proteja de deformarea părții superioare. Un dulap pentru încălțăminte ar trebui să permită depozitarea corectă a tuturor tipurilor de încălțăminte.

Ce mobilier să alegi pentru hol pentru a-l aranja eficient? Alege mobilier care nu doar că va găzdui încălțămintea și hainele de exterior, asigură-te că interiorul este elegant și prietenos. Cum să realizezi acest lucru? Alege cu grijă schema de culori - într-un hol mic într-un bloc de apartamente, mobilierul întunecat nu va fi o soluție bună. De obicei, este o cameră cu acces limitat la lumină naturală, așa că este mai bine să optezi pentru cuiere și dulapuri de încălțăminte deschise la culoare. Amintește-ți că este o intrare, așa că va fi mult praf de la exterior. Alege mobilier de hol fabricat dintr-un material care va fi ușor de șters și curățat. Nu uita de decorațiuni - astfel de detalii dau caracter interiorului.

Scaune de hol

Proprietarii de spații mai mari își pot permite să plaseze mobilier suplimentar cum ar fi un scaun sau banchete pentru hol. Un scaun în hol este o piesă de mobilier foarte utilă. În hol, va fi folosit pentru a încălța pantofi în timp ce stai jos. Ajută nu doar persoanele în vârstă, ci și părinții. Va exista un loc unde să așezi un micuț pentru a-i încălța pantofii. Nu trebuie să uităm că scaunele din hol sunt piese de mobilier foarte impresionante. În special cele tapițate cu catifea au devenit favorite printre iubitorii de design rafinat.

Ai un hol mic, dar simți că este nevoie de un scaun? Există o soluție - un dulap pentru încălțăminte cu scaun. Nu trebuie să plasezi mobilier suplimentar, folosești o soluție multifuncțională. Sub scaun poate exista, de asemenea, un spațiu de stocare ascuns pentru creme și perii de pantofi. Alegerea scaunului potrivit depinde de dimensiunile interioare și de stilul în care a fost aranjat. Amintește-ți că scaunul din hol va fi expus la cantități mari de praf și există un risc mai mare de a se murdări. Alege o țesătură sau tapiserie care va fi ușor de curățat.

Mobilierul pentru hol este necesar pentru a menține ordinea la intrarea în casă sau apartament. Evită să depozitezi acolo toți pantofii și jachetele. Găsește un loc în dulap pentru ceea ce nu porți în fiecare zi. Până la urmă, cuierele din hol trebuie să găzduiască și hainele de exterior ale invitaților tăi. Încearcă soluții neconvenționale și nu uita de decorațiuni - holul este cartea de vizită a apartamentului tău.

pixel