Pentru pisica

( număr de produse: 104 )

Pisicile nu sunt animale pretențioase; nu au nevoie să fie plimbate și pot fi lăsate singure acasă timp de câteva zile. Tot ce necesită sunt condiții de trai adecvate și te vor răsplăti cu torcănitul lor calmant.

Magazin cu articole pentru pisici

Plănuiți să adoptați un pui de pisică? Sau poate aveți deja un prieten pufos acasă și doriți să vă echipați cu diverse accesorii pentru pisici? Ați ajuns în locul potrivit. În magazinul nostru, veți găsi tot ce este necesar pentru a asigura condiții de trai confortabile animalului dvs. de companie. Oferim echipamente pentru casă, jucării și articole pentru pisici care asigură confortul și siguranța animalului dvs. de companie în timpul călătoriilor.

Am adunat produse certificate care promovează dezvoltarea sănătoasă a pisicilor la orice vârstă. Pisicile au nevoi specifice și, dacă acestea sunt satisfăcute corect, animalul se poate dezvolta corespunzător fără a deteriora obiectele din casă. În ciuda domesticirii, pisicile nu și-au pierdut instinctele sălbatice. Înțelegerea acestor nevoi înseamnă și alegerea accesoriilor potrivite, cum ar fi: litiere pentru pisică, boluri pentru hrană și apă, culcușuri, stâlpi pentru zgâriat, ascunzători, jucării pentru pisică.

Accesoriile pentru pisici ușurează de asemenea viața proprietarilor lor. O pisică cu un stâlp pentru zgâriat bine ales nu va distruge mobilierul și pereții. Un transportor adecvat va permite transportarea în siguranță a animalului. Accesorii precum zgărzile sunt importante pentru găsirea unui animal de companie care decide să exploreze vecinătățile pe cont propriu.

Litiere pentru pisici

Diferența fundamentală între un câine și o pisică este că cea din urmă nu trebuie scoasă la plimbare. Cu toate acestea, o pisică trebuie să-și facă nevoile undeva. O litieră pentru pisică este toaleta privată a animalului dvs. de companie. Cum să o alegeți pe cea potrivită? Modelul de bază al litierei pentru pisici este o tavă din plastic în care plasăm un sac și umplem fundul cu nisip.

Dacă aveți un apartament mic și mirosurile de la litiera pentru pisici v-ar deranja, alegeți un model mai avansat. Asemenea litiere seamănă cu transportoarele - sunt aproape complet închise. Intrarea este de asemenea protejată de un capac, care previne scăparea mirosurilor. Merită să alegeți o litieră echipată cu un filtru de carbon. Carbonul activ este excelent în absorbția mirosurilor neplăcute, asigurând că utilizarea literei de către pisică nu cauzează disconfort membrilor gospodăriei.

Boluri pentru pisici

Hrănirea animalului dvs. de companie nu ar trebui făcută cu vase aleatorii. Bolurile pentru pisică, utilizate exclusiv de aceasta, sunt necesare. Vesela nu este potrivită pentru această sarcină. Un bol pentru pisică ar trebui să fie stabil și de dimensiunea adecvată pentru nevoile animalului dvs. de companie.

După cum am menționat, o pisică poate sta singură acasă, iar dacă are mâncare, apă în bol și așternut proaspăt în cutie, poate „veghea” casa chiar și pentru câteva zile. În astfel de cazuri, un dozator de alimente uscate va ajuta. Este un bol special care permite lăsarea unei cantități mai mare de hrană pentru pisică, dar într-un mod în care aceasta poate mânca în porții.

Două boluri pentru pisică - unul pentru mancare și celălalt pentru apă sunt o soluție ideală. Baza este comună, dar ambele vase pot fi îndepărtate și spălate individual. Îți iei pisica în vacanță cu tine? Un bol de călătorie din silicon va fi cu siguranță la îndemână. Este pliabil, așa că nu va ocupa mult spațiu în bagaj.

Paturi pentru pisici

Fiecare animal de companie ar trebui să aibă propriul loc în casă. Un culcuș pentru pisică este cel mai bun mod de a-ți face animalul de companie să se simtă în siguranță. Este, de asemenea, o asigurare că animalul doarme în patul său, în loc să se odihnească pe mobilă. Un animal care nu este învățat să se cațere pe canapele și scaune nu se simte nefericit. Este mult mai bine atât pentru animalul de companie, cât și pentru tine dacă este disponibil un culcuș în casă. Este foarte important să fie mereu în același loc. Paturile pentru pisici sunt moi, tapițate - cu siguranță oferă confort animalului. Mai mult, sunt realizate din materiale ușor de curățat de murdărie și blană.

In aceasta categorie vei gasi si huse speciale pentru mobila, care pot fi folosite si pentru protejarea scaunelor auto la transportul unui animal. Pentru pisici, un singur culcuș nu este suficient. Acești prădători au nevoie de stâlpi de zgâriere, hamace și case. Este vorba despre faptul că acești prădători domestici trebuie să sară, să se cațere și să-și antreneze constant mușchii și să-și întindă coloana vertebrală. Dacă nu le oferiți un loc pentru antrenamentele zilnice, se vor îndrepta către perdele, draperii și mobilier. Casele pentru pisici cu mai multe niveluri, cu stâlpi de zgâriere încorporați și jucării suspendate, servesc și ca paturi. După timpul de joacă, este timpul să se odihnească, iar pisicilor le place să moțăie în case confortabile sau tuneluri căptușite cu material moale.

Nu numai pisicuțelor le plac jucăriile, așa că merită să vă echipați cu un set de gadgeturi captivante. Tot ce se mișcă și sare este binevenit. Amintiți-vă, pisicile vânează în natură, iar aceste instincte se trezesc și la animalele domestice. Este bine să ai la îndemână jucării care vor ajuta și la satisfacerea acestei nevoi naturale. În magazinul nostru, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a oferi animalului dvs. iubit confort și dezvoltare în siguranță. Produsele noastre sunt certificate și alese pentru a-ți face animalul să le iubească.

pixel