Mingi parfumate ESSENTIEL, gel, 380 g

  • Bilele de gel decorative de la brandul HOMEA sunt baza pentru umplerea vazelor și a
  • compoziții decorative
Mingi parfumate ESSENTIEL, gel, 380 g
Mingi parfumate ESSENTIEL, gel, 380 g
Mingi parfumate ESSENTIEL, gel, 380 g
Mingi parfumate ESSENTIEL, gel, 380 g
38,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Mingi decorative din gel de la marca HOMEA sunt o bază pentru umplerea vaselor și a compoziții decorative

.
  • Sfere decorative: Bilele moi, semitransparente, sunt utilizate în scopuri decorative. Ele arată cel mai bine în vase de sticlă, boluri, vase transparente și translucide.
  • .
  • Multifuncțional: Puteți folosi bilele decorative ca bază pentru o varietate de compoziții decorative și florale. Bilele de gel va vor servi, de asemenea, ca o bază pentru lumânări într-un bol larg.
  • Multifuncțional.
  • În loc de apă într-o vază: Bilele de gel pot fi umplerea unei vaze cu flori tăiate. Nu numai că au un aspect unic, dar și facilitează aranjarea buchetului și menținerea acestuia în forma dorită.
  • .
  • Gel balls: Bilele din plastic par a fi gelatinoase și moi. Bilele decorative ajută la hidratarea corespunzătoare a plantelor și a florilor tăiate. Într-o vază umplută cu apă, bilele își păstrează forma mai mult timp.
  • Culoare variate: Bilele sunt disponibile în trei culori: bej, taupe și o nuanță lila de violet. Alegeți o culoare care să se potrivească cu celelalte accesorii sau una care să pună în valoare frumusețea florilor preferate.

Bilele de gel sunt adăpostite într-un recipient de plastic cu capac cu șurub. Acest ambalaj permite ca bilele să fie păstrate mai mult timp. Datorită sigiliului etanș, acestea nu se vor usuca, astfel încât să le puteți folosi atunci când aveți nevoie de ele.

>
Producător
Cod produs
68498
Culoarea dominantă
violet
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
1,5
Latime (cm)
1,5
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel