Covoare recoritoare pentru caine

( număr de produse: 1 )

Paturi răcoritoare pentru câini

Câinii sunt foarte sensibili la temperaturile ridicate. Dacă doriți să oferiți protecție animalului dvs. de companie împotriva căldurii, vă invităm să explorați gama extinsă de produse disponibile în magazinul nostru online, Edaxo.ro. Suntem specializați în vânzarea de accesorii de înaltă calitate pentru câini și selecția noastră include paturi răcoritoare pentru câini și piscine gonflabile speciale pentru câini. Înțelegem pe deplin nevoile animalului dvs. de companie, motiv pentru care lucrăm exclusiv cu cele mai bune mărci și extindem continuu sortimentul nostru cu articole noi. În magazinul nostru veți găsi cu siguranță exact ceea ce căutați.

Un pat răcoritor pentru câini este o protecție excelentă în zilele fierbinți. Mai mult, această soluție nu necesită utilizarea unui echipament suplimentar. Doar patul însuși este suficient. Îl puteți plasa în locul preferat de odihnă al animalului dvs., pe un pouf sau îl puteți lua în vacanță dacă călătoriți cu câinele. Paturile noastre răcoritoare pentru câini sunt disponibile în diverse mărimi, culori și forme. Consultați oferta noastră extinsă și selectați un produs care va satisface toate așteptările animalului dvs. de companie!

Paturi răcoritoare pentru câini

Un pat răcoritor pentru câini este soluția perfectă de așternut pentru animalul dvs. de companie, pe care îl puteți lua și în călătorie. Aceste accesorii pot fi utilizate în multe moduri - acasă, în călătorii, în mașină. Paturile răcoritoare vândute în magazinul EDAXO.ro sunt 100% uscate, astfel încât pot fi utilizate oriunde doriți. Câinilor le este cel mai confortabil când temperatura exterioară nu depășește 20 de grade Celsius. Deoarece câinii nu transpiră, ei au întotdeauna blana și pielea calde. Nasul, fiind organul de răcire cel mai important al câinelui, oferă animalelor cu patru picioare un efect ușor răcoritor în zilele călduroase. Cu toate acestea, acest lucru nu este suficient când temperaturile sunt foarte ridicate. Supraîncălzirea poate provoca stres termic în corpul câinelui, făcându-l să respire până la 300 de ori pe minut! Ritmul cardiac crește, iar ca rezultat, animalul dvs. de companie se luptă să mențină temperatura corpului adecvată. În special câinii mai în vârstă sau câinii cu nasul scurt suferă enorm în temperaturi ridicate. Dacă căutați o modalitate eficientă de a răcori câinele în timpul căldurii, ați ajuns la locul potrivit!

În magazinul nostru online, EDAXO.ro, veți găsi o gamă largă de paturi răcoritoare pentru câini la prețuri competitive și cu opțiunea de livrare rapidă. Produsele noastre se disting prin performanța lor înaltă de răcire, satisfăcând astfel toate nevoile prietenului dvs. cu patru picioare. Aceste paturi sunt special adaptate nevoilor câinilor și vor ajuta la transformarea locului lor de odihnă într-o oază răcoroasă. Câinii mai în vârstă, care deja experimentează schimbări legate de vârstă în circulație, ar trebui să aibă în mod special acces la un pat răcoritor. Paturile noastre răcoritoare funcționează de asemenea bine în călătorii. Aerul uscat din sistemul de aer condiționat maximizează în continuare eficiența răcoririi patului. Un alt avantaj al patului răcoritor, în special în călătorii, este că rămâne 100% uscat.

Cum funcționează un pat răcoritor pentru câini?

Știați că, câinii pot suferi de boli legate de căldură, la fel ca oamenii? De aceea, se recomandă achiziționarea unui pat special răcoritor pentru câini. În timpul verii, mulți proprietari de câini caută modalități de a ajuta animalele lor de companie să facă față căldurii. Unii câini se bucură de excursii la lac, deoarece se pot răcori în apă. Achiziționarea unui pat răcoritor este o modalitate excelentă de a gestiona temperaturile ridicate când este important să ajutați câinele să se răcorească. Dacă animalul dvs. de companie este lăsat afară în timpul vremii calde fără provizii adecvate, epuizarea de căldură sau stresul de căldură pot fi o amenințare foarte reală. Cel mai bine este să păstrați câinele în interior dacă este posibil.

Dacă nu aveți altă opțiune, puteți lăsa animalul dvs. de companie afară, dar acesta are nevoie de adăpost adecvat împotriva soarelui și de multă apă proaspătă! În astfel de cazuri, lăsarea unui pat răcoritor într-o zonă umbrită este o soluție excelentă. În magazinul nostru online, EDAXO.ro, veți găsi produse precum paturi răcoritoare pentru câini mari, paturi răcoritoare pentru câini mici și multe alte modele de astfel de accesorii. Dacă vă întrebați cum funcționează un pat răcoritor pentru câini, noi explicăm - paturile răcoritoare pe care le vindem pentru câini au un insert cu proprietăți termice speciale. Nu trebuie să puneți un astfel de gadget în frigider.

Paturile răcoritoare pentru câini nu necesită electricitate sau apă pentru a produce un efect de răcire. Când câinele dumneavoastră se întinde pe el, patul începe automat să se răcească. În plus, curățarea unui astfel de accesoriu este extrem de simplă, deoarece paturile noastre sunt fabricate din materiale speciale, netoxice și sigure. Dacă câinele dumneavoastră tinde să roadă sau să distrugă lucruri acasă, s-ar putea să nu doriți să-l lăsați singur cu un pat răcoritor. În acest caz, vă încurajăm să explorați catalogul de accesorii pentru câini disponibile în magazinul nostru, Edaxo.ro. Aici, veți găsi nu numai paturi răcoritoare de înaltă calitate pentru câini, ci și piscine pentru câini.

pixel