Plite protectoare din sticla pentru aragaz

( număr de produse: 133 )

Atât din motive practice, cât și de natură estetică, plitele protectoare sau plitele protectoare duble din sticlă pentru aragaz sau peretele bucătăriei sunt acum alese din ce în ce mai des și integrate în multe interioare. Datorită ușurinței menținerii curate a suprafețelor, mulți oameni aleg plăci de protecție, în locul gresiei, care a fost cea mai populară alegere până acum.

Dacă nici tu nu ești un fan al gresiei, plitele protectoare din sticlă pentru peretele bucătăriei sunt alegerea perfectă. Sticla minimalistă și elegantă în bucătărie este o modalitate de a oferi interiorului și mai mult șic și clasă. În plus, suprafața netedă care reflectă lumina este perfectă și pentru bucătăriile mai mici, deoarece le mărește optic. Panourile de sticlă pentru peretele bucătăriei pot fi o idee genială pentru toți fanii soluțiilor non-standard și a interioarelor neconvenționale. De exemplu, alegând o placă de protecție cu imprimeu, puteți alege o grafică după propriul gust. Datorită acestui fapt, bucătăria ta va căpăta un caracter individual și unic.

Interioarele care folosesc sticlă pentru peretele bucătăriei sunt impresionante și moderne. Acest tip de plăci plasate pe perete sau pe aragaz reprezintă una dintre cele mai la modă tendințe de design în bucătărie! În funcție de modelul plăcilor, instalarea garantează un efect variat. Poate fi integrată cu ușurință în orice design interior!

Sticla clară/incoloră va accentua textura peretelui și este perfectă atunci când peretele este, de exemplu, din cărămidă sau are o culoare interesantă.Sticla mată oferă un finisaj neutru și va fi o soluție foarte bună pentru interioarele minimaliste.

Sticla colorată sau lacuită va decora bucătăria ta cu o foaie netedă de culoare, în timp ce sticla serigrafiată poate acționa ca un tablou uimitor - toate acestea fără grija petelor!

Placă de protecție din sticlă pentru peretele bucătăriei

Există multe modalități de a proteja peretele de lângă aragaz. Una dintre cele mai ieftine și mai inteligente, sunt plăcile de protecție din sticlă. Acestea nu numai că protejează peretele, dar împiedică și aragazul să se murdărească atunci când nu îl folosiți. Dacă doriți să protejați corespunzător peretele de lângă aragaz, puteți alege diverse soluții, dar, fără îndoială, una dintre cele mai eficiente și mai ieftine dintre ele sunt plăcile de protecție din sticlă pentru peretele bucătăriei - fără să vă faceți griji cu privire la petele care apar în timpul pregătirii meselor.

Placa de protectie pentru peretele bucătăriei are dimensiuni de 60 x 50 centimetri, dar puteti gasi si variante in alte dimensiuni - de exemplu 30 x 52 cm. Cele mai mari avantaje ale acestora sunt mobilitatea lor, prețul scăzut și protecția garantată, atât pentru perete, cât și pentru aragaz. Oferta noastră include multe modele și culori pe care le poți potrivi cu ușurință interiorului tău și stilului în care este decorată bucătăria ta. O placă de protecție din sticlă securizată de înaltă calitate va proteja nu numai împotriva murdăriei, ci și împotriva deteriorărilor, zgârieturilor și depunerilor de praf. În plus, este extrem de rezistentă la impact și zgârieturi, făcându-o potrivită nu doar ca placă de protecție pentru pereți, ci și pentru tocat, feliat sau frământat aluat. Când gătiți, va fi utilă ca suport pentru tigaie, fierbător sau oale. De asemenea, o poți instala foarte ușor - doar folosește bandă adezivă cu două fețe sau siliconul inclus în set. Acest tip de sticlă pentru peretele bucatariei îndeplinește toate cerințele UE în materie de siguranță și calitate. De asemenea, merită să știți că puteți păstra cu ușurință o astfel de plită curată, iar partea superioară a acesteia este rezistentă la căldură, nu absoarbe mirosurile și previne înmulțirea bacteriilor.   

Cum să protejați peretele de lângă aragaz de murdărie?

Probabil știi cât de dificil este să cureți aragazul și peretele de lângă acesta de tot felul de murdărie - grăsime, resturi de mâncare sau zgârieturi accidentale cauzate de folosirea uneltelor de bucătărie. O placă de protecție pentru aragaz sau perete este o soluție excelentă care le va proteja împotriva zgârieturilor, murdăriei, umezelii și bacteriilor. Suprafața de sticlă este ușor de menținut curată - trebuie doar ștearsă cu un detergent pentru sticlă. Nu mai trebuie să-ți faci griji pentru un perete murdar, greu de curățat. Datorită plăcii de protecție, nu numai că îți vei îmbogăți bucătăria cu un element estetic modern, de designer, ci vei aduce și mai multă curățenie și ordine. Te încurajăm să verifici modelele din gama noastră de sticla securizată pentru perete și aragaz  - cu siguranță vei găsi o variantă pe placul tău. In plus, gama noastra cuprinde protecții aragaz sticlă, accesorii bucătărie aragaz, plăci protecție aragaz.

pixel