Placa de protectie din sticla pentru aragaz SLATE - 56x50 cm, KESPER

  • Placă de protectie din sticlă estetică neagră
Placa de protectie din sticla pentru aragaz SLATE - 56x50 cm, KESPER
Placa de protectie din sticla pentru aragaz SLATE - 56x50 cm, KESPER
Placa de protectie din sticla pentru aragaz SLATE - 56x50 cm, KESPER
Placa de protectie din sticla pentru aragaz SLATE - 56x50 cm, KESPER
409,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 76% (310,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Accesoriile de bucătărie Kesper vă vor veni în ajutor în fiecare zi în fiecare activitate legată de gătit, vă vor îmbunătăți și vă vor facilita munca. Acestea sunt soluții fiabile și practice, care captivează în plus prin designul lor elegant și arată frumos.

Placa de protecție din sticlă călită rezistentă la căldură < strong> este conceputa pentru a acoperi plitele cu inducție și ceramică. Protejează împotriva murdăriei, a deteriorării și a prafului. Este foarte durabila și rezistenta la impacturi și zgârieturi . Perfecta ca blat suplimentar pentru taiere, tocat, framantat si rulat aluatul. Este un decor frumos al oricărui interior de bucătărie. Poate fi folosita ca suport pentru oale calde, tigăi sau ceainic, iar sprijinirea de perete îl va proteja de stropire.

Versatilitatea motivului și a culorilor o fac un decor atractiv pentru orice casă, și cel mai bine se va îmbina cu interioarele decorate în stil modern. Placa de bucătărie Kesper a fost creată pentru cei care apreciază soluțiile atât estetice, cât și practice. Poate fi folosită și ca acoperire lângă aragaz în timpul gătitului. < /strong>

Este o placă de bucătărie elegantă din sticlă și un tocator funcțional. Pentru a vă asigura siguranța, confortul, producătorul a echipat-o cu picioare anti-alunecare pentru a preveni mișcarea acestei plăci în timpul tăierii.

Caracteristici ale produsului:

  • tocator si placa de protectie de designer cu un model decorativ la modă,
  • din sticlă robustă și solidă,
  • picioare antiderapante practice, care o stabilizează,
  • produs original al mărcii germane Kesper.
Producător
Cod produs
48040
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
sticlă
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
aragaz ceramic
,
plita cu inductie
Lungime (cm)
56
Latime (cm)
50
numărul de piese din set
1
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel