Servire și decorațiuni pentru masă

( număr de produse: 13 )

În categoria noastră de accesorii pentru decorarea mesei, veți găsi tot ce este necesar pentru a crea aranjamente captivante pentru întâlniri cu prietenii, cine romantice în doi sau întâlniri de familie în timpul cinelor de duminică. Se spune adesea că mai întâi mâncăm cu ochii. Acest lucru se aplică cu siguranță mâncării, dar, indirect, se referă și la aspectul mesei.

Decorul de Zi cu Zi al Mesei din Sufragerie

Sufrageria este spațiul cel mai reprezentativ din casă. Dacă include o masă de luat masa, atunci decorarea acesteia devine o parte integrantă a aranjamentului camerei. Decorațiunile pentru masă sunt unice — incluzând suporturi pentru șervețele, vaze, șervete de masă sau figurine ceramice decorative. Decorul mesei din sufragerie ar trebui să se potrivească schemei de culori a celorlalte decorațiuni din cameră. Atunci când alegeți o față de masă sau șervete de masă, este bine să coordonați culorile cu perdelele, covorul sau pernele de pe canapea. O vază cu flori proaspete adaugă întotdeauna farmec și eleganță interiorului. Cu toate acestea, florile proaspete nu sunt întotdeauna disponibile, așa că în lunile de toamnă și iarnă, optați pentru compoziții realizate din flori artificiale de înaltă calitate. Astfel de decorații pot imita convingător plantele vii.

Decorațiuni Moderne pentru Masă

Fete de masă unice sau șervete de masă interesante sunt fundamentale pentru decorul modern al mesei. Stilul clasic este înlocuit aici de frumoasele modele de plante în stilul junglei urbane. Un suport de șervețele designer și o vază cu formă interesantă completează aspectul. În loc de alegeri tradiționale, optați pentru tacâmuri colorate pentru a adăuga un caracter interesant aranjamentului dvs. S-ar putea să renunțați complet la fața de masă în favoarea șervetelor de masă. Realizate din MDF, formele ornamentale rectangulare într-o culoare la modă sunt o propunere pentru un decor de masă impresionant de stilat, dar minimalist. Nu uitați de suporturile pentru lumânări — pentru o zonă de luat masa în stil loft, formele simple, aproape tehnice, sunt potrivite. Un suport de lumânări din metal simplu va completa perfect tacâmurile moderne negre.

Decorul Mesei pentru Întâlniri

Decorul mesei de sărbători este menit să reflecte atmosfera din casă. O întâlnire de Crăciun sau o cină de Paște este îmbunătățită de decorațiunile tradiționale. Motivele sărbătorilor pe textile și vase nu sunt totul. Asigurați-vă că aveți decorațiuni adecvate — suporturi ornamentale pentru lumânări, inele pentru șervețele și un aranjament floral. Aranjamentele de masă pentru sărbători pot fi completate cu figurine ceramice — reni sau iepurași de Paște. Decorațiunile pentru masa de ziua de naștere ar trebui să fie adaptate vârstei și intereselor persoanei sărbătorite. O sărbătoare pentru adulți necesită setări elegante și decorațiuni cu gust. Pentru petrecerile copiilor, folosiți temele preferate ale desenelor animate ale acestora. Completați decorațiunile colorate și vasele cu baloane și pălării pentru tinerii invitați. Aranjamentul mesei pentru o întâlnire nu trebuie să corespundă neapărat ocaziei specifice, dar ar trebui să fie întotdeauna festiv și elegant. Vasele frumoase, textilele adecvate selectate și decorațiunile arată că gazda este încântată să aibă oaspeți și dorește să îi distreze cât mai bine posibil. Când creați un aranjament de masă, amintiți-vă câteva reguli. Mai întâi, nu exagerați cu numărul de elemente decorative — câteva suporturi de lumânări frumoase și alte adăugiri atrăgătoare sunt suficiente. Până la urmă, trebuie să existe și spațiu pe masă pentru servirea felurilor de mâncare. O altă problemă sunt florile — aranjamentul nu trebuie să fie prea mare și trebuie plasat astfel încât să nu împiedice oaspeții să poarte o conversație liberă. În magazinul nostru, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a seta și decora o masă pentru orice ocazie. Acesta este doar un gust din oferta noastră interesantă. Petreceți un moment și veți găsi ceea ce căutați.

pixel