Servire și decorațiuni pentru masă

( număr de produse: 13 )

În gama noastră de accesorii pentru decorarea mesei, veți găsi tot ce este necesar pentru a crea aranjamente captivante pentru întâlniri cu prietenii, cine romantice în doi sau întâlniri de familie în timpul meselor de duminică. Se spune adesea că mai întâi mâncăm cu ochii. Acest lucru se aplică cu siguranță mâncării, dar, indirect, se referă și la aspectul mesei.

Decorul de Zi cu Zi al Mesei din Sufragerie

Sufrageria este spațiul cel mai reprezentativ din casă. Dacă include un spațiu de luat masa, atunci decorarea acestuia devine o parte integrantă a aranjamentului camerei. Decorațiunile pentru masă sunt unice — incluzând suporturi pentru șervețele, vaze, șervete de masă sau figurine ceramice decorative. Decorul mesei din sufragerie ar trebui să se potrivească schemei de culori a celorlalte decorațiuni din cameră. Atunci când alegeți o față de masă sau șervete de masă, este bine să coordonați culorile cu perdelele, covorul sau pernele de pe canapea. O vază cu flori proaspete adaugă întotdeauna farmec și eleganță interiorului. Cu toate acestea, florile proaspete nu sunt întotdeauna disponibile, așa că în lunile de toamnă și iarnă, optați pentru compoziții realizate din flori artificiale de înaltă calitate. Astfel de decorații pot imita convingător plantele vii.

Decorațiuni Moderne pentru Masă

Fețe de masă unice sau șervete de masă interesante sunt fundamentale pentru decorul modern al mesei. Stilul clasic este înlocuit aici de frumoasele modele de plante în stilul junglei urbane. Un suport de șervețele de designer și o vază cu formă interesantă completează aspectul. În loc de alegeri tradiționale, optați pentru tacâmuri colorate pentru a adăuga un caracter interesant aranjamentului dvs. S-ar putea să renunțați complet la fața de masă în favoarea șervetelor de masă. Realizate din MDF, formele ornamentale rectangulare într-o culoare la modă sunt o propunere pentru un decor de masă impresionant de stilat, dar minimalist. Nu uitați de suporturile pentru lumânări — pentru o zonă de luat masa în stil loft, formele simple sunt cele mai potrivite. Un suport de lumânări din metal simplu va completa perfect tacâmurile moderne negre.

Decorul Mesei pentru Întruniri

Decorul mesei de sărbători este menit să reflecte atmosfera din casă. O întrunire de Crăciun sau o cină de Paște este îmbunătățită de decorațiunile tradiționale. Motivele sărbătorilor pe textile și farfurii nu sunt totul. Asigurați-vă că aveți decorațiuni adecvate — suporturi ornamentale pentru lumânări, inele pentru șervețele și un aranjament floral. Aranjamentele de masă pentru sărbători pot fi completate cu figurine ceramice — reni sau iepurași de Paște.

Decorațiunile pentru masa de ziua de naștere ar trebui să fie adaptate vârstei și intereselor persoanei sărbătorite. O sărbătoare pentru adulți necesită setări elegante și decorațiuni cu gust. Pentru petrecerile copiilor, folosiți temele desenelor animate preferate ale acestora. Completați decorațiunile colorate și vasele cu baloane și pălării pentru tinerii invitați.

Aranjamentul mesei pentru întruniri nu trebuie să corespundă neapărat ocaziei specifice, dar ar trebui să fie întotdeauna festiv și elegant. Farfuriile frumoase, textilele adecvat selectate și decorațiunile arată că gazda este încântată să aibă oaspeți și dorește să îi distreze cât mai bine. Când creați un aranjament pentru masă, amintiți-vă câteva reguli. Mai întâi, nu exagerați cu numărul de elemente decorative — câteva suporturi de lumânări frumoase și alte adăugiri atrăgătoare sunt suficiente. Până la urmă, trebuie să existe și spațiu pe masă pentru servirea felurilor de mâncare. Un alt element important sunt florile — aranjamentul nu trebuie să fie prea mare și trebuie plasat astfel încât să nu împiedice oaspeții să poarte o conversație liberă. În magazinul nostru, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a seta și decora o masă pentru orice ocazie. Aceasta este doar o mică parte din oferta noastră interesantă. Acordați un moment vizualizării ofertei și, cu siguranță, veți găsi ceea ce căutați!

pixel