Spalare

( număr de produse: 280 )

Accesoriile pentru spălat te pot ajuta la sortarea și uscarea hainelor, precum și la îngrijirea țesăturilor în sine. Ești curios cum să faci spălarea hainelor, încălțămintei, lenjeriei și altor textile mai ușoară? Mai jos vei găsi o prezentare generală a celor mai practice accesorii de spălăt care vor fi utile în fiecare casă!

Accesorii de Spălătorie Acasă

Accesoriile pentru spălat acasă, bine alese, sunt neprețuite în îndeplinirea sarcinilor casnice zilnice. Aceste gadgeturi sunt utile în fiecare casă. Sunt apreciate în special de părinți, proprietarii de animale, precum și de cei cărora nu le place în mod deosebit spălatul sau chiar… călcatul! Unele accesorii pentru rufe previn în mod inteligent cutele dificile, altele sunt excelente pentru îndepărtarea petelor rezistente sau înlăturarea scamelor de pe țesături. Unele facilitează spălarea și uscarea, altele ajută și la sortarea hainelor, economisindu-ți timp. Deci - la ce accesorii de rufe merită să fii atent?

Cosuri de rufe - împărțite în mai multe compartimente, facilitează sortarea inițială a hainelor. Disponibile în diverse capacități, permit găsirea soluției perfecte atât pentru familii numeroase, cât și pentru persoanele care trăiesc singure. Oferite în multe culori și stiluri variate, permit integrarea cu diferite interioare de băi. Atunci când cumpărați, nu uitați să acordați atenție materialului din care este făcut coșul și structurii acestuia – ar trebui să aibă găuri mici, permițând o bună ventilație a hainelor din interior.

Accesorii pentru Spălare

Bile de spălare - plasate direct în cuvă înainte de începerea spălării. Bilele pot avea diferite proprietăți - de exemplu, prinderea părului și blănii, îndepărtarea petelor sau înmuierea țesăturilor.

Cleme pentru rufe - concepute pentru haine care vin în perechi, precum șosete sau mănuși. Datorită cârligelor speciale, clemele pot fi folosite și pentru uscarea hainelor.

Pungi pentru rufe - protejează țesăturile delicate de rupere, întindere și deformare. În mod special util pentru lenjeria intimă, protejând-o de deteriorare. Protejează și alte haine prin izolarea acestora de elemente metalice – de exemplu, închizători de sutien. De cele mai multe ori, vine sub forma unei pungi legate sau cu fermoar.

Uscătoare pentru Rufe

Uscător de rufe pliabil - uscator de rufe vertical sau orizontal, ușor de depozitat, poate fi desfășurat în orice moment și usucă multe haine simultan.

Uscător de rufe pe radiator - uscator rufe slim, pentru o cantitate mică de rufe, ocupă puțin spațiu. Ideal pentru garsoniere. Accesorii de uscare - printre ele se numără sfori și frânghii pentru rufe, pe care le poți agăța în baie sau pe balcon, cleme și accesorii speciale pentru uscarea lenjeriei intime, care împiedică deformarea acesteia.

pixel