Mobilier pentru living

( număr de produse: 523 )

Doriți să aranjați o cameră de zi eficientă, care va fi, de asemenea, un living confortabil pentru familia dvs.? Ați ajuns la locul potrivit, pentru că în magazinul nostru veți găsi zeci de modele de mobilier cu care veți amenaja un interior la modă și confortabil. Vă invităm să consultați gama noastră de mobilierul ce impresionează prin design original.

Măsuțe de cafea pentru camera de zi

Zona de relaxare din camera de zi este concentrată pe o canapea confortabilă. Dar, tabloul nu va fi complet, dacă nu există o măsuță de cafea în fața mobilierului. Măsuțele de cafea pot fi un decor spectaculos al sufrageriei tale. Este mobilierul a cărui formă poate fi cu adevărat uimitoare sau simplă și totuși nu ne putem imagina o cameră de zi fără ele.

În ultimele sezoane, măsuțele de cafea în seturi sunt foarte la modă. Două sau trei măsuțe de înălțimi diferite pot fi aranjate spontan în fata canapelei. Dacă nu avem nevoie de o suprafață atât de mare a blatului, le putem lăsa una sub alta. Ceea ce se distinge la mesele de cafea de designer este blatul. Forma, culoarea și modelul său pot fi absolut neașteptate. Masa, al cărei blat imită un ceas, va fi un accent puternic în orice cameră. O astfel de masă vă va face camera de zi unică. În ultimele sezoane, am observat influența puternică a ecologiei asupra designului. Materialele naturale sunt cele mai dorite. Deci, ce părere aveți despre o masă ce constă într-o bucată brută tăiată dintr -un trunchi gros de copac? Cu siguranță va face o impresie uriașă asupra oaspeților tăi.

Rafturi de cărți

Mobilierul de depozitare este necesar în camera de zi, dar nu trebuie să fie la fel de încăpător ca cel din dormitor sau garderobă. Cărțile pot avea dimensiuni mici, deoarece în camera de zi servesc mai degrabă ca decorațiuni.

Un singur raft pentru cărți arată bine într -un spațiu liber deasupra canapelei. Pe un astfel de raft puteți afișa câteva titluri preferate, sau poate albume elegante. Rafturile suspendate sunt grozave ca suporturi de flori. Astăzi, un interior la modă trebuie să conțină verdeață, și cu atât mai multă, cu atât mai bine.

Cum să alegeți polițele pentru cărți? Merită să le potriviți cu alte elemente de mobilier. Excepția sunt interioarele eclectice, unde se poate găsi mobilier în diferite stiluri și diverse materiale. Tendințele au în centrul lor rafturi cu forme interesante. Rotund, hexagonal sau triunghiular. Le puteți cumpăra individual sau în seturi și puteți crea un decor interesant cu aceste completări practice.

Scaune pentru camera de zi

În ultimul deceniu ne concentrăm pe interioare spațioase, deschise. Saloanele noastre au uneori câteva zeci de metri și conțin o zonă de relaxare, o chicinetă și o zonă pentru servit masa. Dacă există o masă în camera de zi, scaunele vor fi un echipament absolut necesar.

Varietatea formelor este uriașă, dar recent scaunele tapițate confortabil în stilul lor de club sunt cele mai populare. Bestseller-ul sunt scaunele acoperite cu țesătură de catifea. Au o strălucire și o structură frumoasă care oferă confort interiorului. Un astfel de scaun pentru camera de zi poate fi cumpărat practic în orice culoare. Sunt disponibile și scaune tapițate cu țesături cu diverse modele. Acest lucru creează posibilități de amenajare aproape nelimitate. Moda simplității scandinave a afectat și ce scaune alegem. Scaunul minimalist, tapițat, pe picioare subțiri din lemn, este un alt model care se bucură de o popularitate neclintită. Astfel de scaune sunt ideale atunci când avem o masă mare în sufragerie.

pixel