Recipiente pentru condimente

( număr de produse: 50 )

Recipientele pentru condimente pe care le oferim te vor ajuta să menții aroma și parfumul condimentelor. Acestea sunt potrivite pentru fiecare bucătărie, iar o solniță stilată și o râșniță de piper vor fi o adiție elegantă la aranjamentul mesei tale.

Recipientele pentru Condimente - Practice și de Designrecipientelor pentru condimente

Păstrarea condimentelor în recipiente speciale permite conservarea semnificativ mai îndelungată a prospețimii lor comparativ cu alte ambalaje. Toată lumea va fi de acord că este mai convenabil să torni o anumită cantitate de paprika, oregano sau piper dintr-un recipient la îndemână decât dintr-un pachet, evitând astfel și riscul de a vărsa condimentele în timpul utilizării. Valoarea estetică a recipientelor pentru condimente trebuie de asemenea subliniată. O bucătărie cu recipiente elegante va dobândi un caracter incredibil de stilat.

Solnița și Râșnița de Piper pentru Fiecare Masă

Sarea și piperul sunt condimentele pe care este bine să le ai mereu la îndemână - ele nu trebuie să lipsească de pe masă! Oferim solnițe și râșnițe de piper decorative, dar foarte confortabil de utilizat, și în seturi cu distribuitoare pentru oțet și ulei de măsline. Formele originale, moderne sau clasice ale solnițelor și râșnițelor de piper se vor potrivi perfect cu stilul fiecărei case sau apartament.

Recipiente Originale pentru Condimente - Design și Funcționalitate

Mirodeniile aromatice ar trebui păstrate în recipiente ermetice. Selecția de borcane și recipiente pentru condimente vrac este foarte variată. Printre acestea, veți găsi multe produse interesante - formele și culorile lor sunt neobișnuite. Recipientele de design pentru condimente sunt o decorație practică a unei bucătării moderne. Astfel de adăugiri atrag atenția și vor face din bucătăria ta un interior interesant. Designerii nu se limitează doar la sticlă și ceramică, ci folosesc și materiale plastice, a căror calitate înaltă permite obținerea unor forme foarte interesante. Atât recipiente individuale cât și seturi completează perfect decorul unei bucătării moderne. Ele ajută la menținerea aromei și gustului condimentelor pentru mai mult timp. Păstrarea condimentelor și a produselor vrac în recipiente ermetice ajută la conservarea proprietăților lor pentru mai mult timp. Recipiente bine alese sunt un element important al decorului bucătăriei. În magazinul nostru, veți găsi recipiente pe care le puteți asorta cu succes la designul interior. Am selectat nu doar forme clasice, ci și foarte decorative sau ale căror forme sunt absolut neobișnuite. Metal, bambus, sticlă sau plastic - recipiente pentru condimente pentru dulapul de bucătărie. Cu ele, ai mereu la îndemână ceea ce ai nevoie.

Un Set de Recipiente pentru Condimente și Ai Totul la Îndemână

Pentru cei cărora le place să gătească și pregătesc des mese acasă, avem seturi de recipiente pentru condimente. Acestea constau dintr-un suport și mai multe borcane, astfel încât vei avea toate ierburile și amestecurile de condimente la îndemânata. Un set de recipiente pentru condimente este o decorație de bucătărie foarte eficientă. Mixuri aranjate corespunzător, plasate lângă aragaz, înseamnă că vei condimenta mâncărurile mai repede și mai eficient. În loc de pungi ascunse în dulapul de bucătărie, cumpără un set de recipiente - este o decorație practică pe care o poți asorta ușor cu esteticul bucătăriei. Un set de recipiente din sticlă pe un suport metalic va fi cea mai bună alegere pentru bucătăriile moderne. Funcționează bine atât în aranjamente minimaliste, cât și clasice. Dacă dorești să încălzești puțin interiorul sau să subliniezi caracterul său rustic - alege un set pe un suport de lemn. De asemenea, sunt disponibile suporturi din bambus, care se potrivesc mai bine atmosferei calde și umede din bucătărie. Recipiente pentru condimente pentru sertar, în loc de suport, sunt plasate într-un organizator estetic. Datorită lor, poți păstra ușor ordinea în sertarul de bucătărie. Organizatoarele din lemn sau metal ajută la o bună organizare a spațiului atât în sertare, cât și în dulapuri. Ele permit să aranjezi borcanele cu condimente astfel încât să le folosești instinctiv.

Borcane pentru Condimente

Recipientele pentru condimente din sticlă sunt foarte practice. Sunt transparente, deci o simplă privire este suficientă pentru a ști ce se află în interior. Nu vei mai confunda sarea cu paprika iute sau piperul. Alege borcane mici echipate cu capace ermetice. Atunci poți fi sigur că aroma prețioasă va fi închisă în recipient și amestecul va rămâne proaspăt pentru mult timp. O alegere foarte bună sunt borcanele pentru condimente cu sigiliu. Sunt o versiune mai mică a borcanelor pentru conservarea murăturilor. Sunt 100% ermetice și foarte convenabile de utilizat. Arată foarte interesant - se potrivesc perfect într-o bucătărie aranjată în stil rustic. Atunci când alegi recipiente pentru condimente din sticlă, acordă atenție calității sticlei. Cu cât este mai groasă, cu atât recipientul va fi mai rezistent la daune. Recipiente pentru condimente din sticlă arată foarte bine când sunt plasate pe un raft de lemn sau metal. Un aranjament cu o bară sub dulapurile superioare va arăta grozav când plasezi mai multe borcane cu amestecuri de condimente pe raftul suspendat. Borcanele pentru condimente sunt fabricate din diverse materiale, nu doar din sticlă. Poți alege recipiente din ceramică, metal, lemn și chiar piatră. Desigur, cele care nu sunt transparente ar trebui etichetate. În seturile de recipiente pentru condimente, vei găsi borcane cu inscripții pregătite. Sunt foarte practice de folosit și te ajută să asezonezi mâncărurile fără cusur. În magazinul nostru, vei găsi recipiente pentru condimente și sticle pentru aditivi lichizi ca oțetul sau uleiul de măsline.

pixel