Raft rotativ pentru condimente cu 12 recipiente, carusel

  • Un carusel profesional cu două niveluri pentru depozitarea condimentelor
Raft rotativ pentru condimente cu 12 recipiente, carusel
219,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 36% (80,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport rotativ pentru condimente, carusel cu recipiente, oțel inoxidabil, 12 buc. . Condimentele sunt cel mai important lucru în bucătărie, fiecare dintre noi are mâncărurile noastre preferate și ne plac atunci când au aroma potrivită. De multe ori păstrăm condimentele în ambalajele magazinelor de hârtie, pe care le ascundem în dulapuri și este dificil să dozam cantitatea potrivită din ele pentru a nu strica gustul. Secret de Gourmet a decis să pregătească un organizator extrem de funcțional pentru condimente care să vă ajute să le afișați corect, astfel încât să aveți acces ușor la ele.

Un carusel rotativ funcțional pentru condimente cu 12 recipiente de la Secret de Gourmet este un articol extrem de funcțional care ar trebui să fie prezent în fiecare bucătărie. Vă permite să depozitați cu ușurință condimentele, astfel încât acestea să fie întotdeauna vizibile și ușor accesibile. Un suport profesional, rotativ, vă permite să depozitați până la 12 borcane de condimente, care sunt incluse în set. Organizatorul este realizat din oțel inoxidabil, care este foarte durabil și ușor de curățat.

Organizatorul va arăta grozav pe un blat de bucătărie sau într-un dulap și veți putea găsi cu ușurință mirodeniile preferate în timp ce gătiți.

Caracteristicile produsului:

  • suport rotativ, cu două niveluri, 12 borcane de sticlă incluse ,
  • suport din oțel inoxidabil,
  • de la Secret de Gourmet, designer de accesorii practice pentru casă.
  • Condimentele tale vor fi mereu în ordine și la îndemână,
  • un gadget indispensabil pentru bucătărie.

< / p>
Cod produs
44936
Diametru (cm)
21
Culoarea dominantă
argint
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
oțel inoxidabil
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
34
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel