Accesorii pentru copt

( număr de produse: 302 )

Accesorii pentru copt - Inima fiecărei bucătării

Câți dintre noi nu se bucură de produsele de patiserie făcute în casă: pâine, torturi, fursecuri, brioșe și multe alte dulciuri? Aroma frumoasă și atrăgătoare care ne umple bucătăriile în timpul coacerii ne face să ne lase gura apă doar gândindu-ne la toate acele delicatese.

În gama noastră pentru bucătărie, cu siguranță veți găsi tăvi și forme din metal perfecte pentru torturi, precum și accesorii de coacere interesante și funcționale.

Selecția noastră largă de produse vă oferă, printre altele: o formă rotundă de copt, o formă ceramică dreptunghiulară pe care o puteți folosi, de exemplu, pentru a vă coace propria pâine, sau o formă de tartă pe care o puteți umple cu un blat delicios și fructe.

Accesorii pentru copt

Produsele de patiserie făcute în casă sunt, de asemenea, un cadou dulce ideal pentru orice ocazie. În acest scop, puteți folosi, de exemplu, hârtii decorative pentru brioșe, iar o cutie cu fereastră este perfectă pentru pralinele de ciocolată.

Îți place să revii la copilărie și să faci fursecuri? Formele și șabloanele pentru aluat în diverse mărimi și modele vă vor ajuta. Iar dacă doriți să oferiți ca un cadou dulce celor dragi, alegeți cutii decorative pentru păstrarea fursecurilor, disponibile în diferite modele și culori. Perfecte pentru orice ocazie. Nu uitați de uneltele de lucru! Sucitoarele pentru aluat, fie simple, fie cu modele, sau formele din silicon pentru fursecuri și brioșe, sunt esențiale în fiecare bucătărie. Echipament esențial pentru fiecare gospodină!

Accesorii pentru torturi – Tot ce ai nevoie

Mirosul de tort din timpul coacerii este unul dintre cele mai plăcute arome pe care le știm. Parfumul de plăcintă cu mere care se răspândește în toată casa îmbunătățește starea de spirit a tuturor membrilor gospodăriei. Ca să nu mai vorbim că desertul făcut în casă este sănătos și întotdeauna are un gust excelent. Pentru coacerea torturilor făcute în casă, aveți nevoie de câteva accesorii esențiale. Vei avea nevoie de: Forme pentru torturi, Vase termorezistente, Vase ceramice de copt, Placi și plite pentru aluat.

  • Acestea sunt doar accesoriile de bază pentru torturi – fără ele, nu veți putea coace nimic. Să începem cu formele – pentru că acestea sunt baza absolută. Magazinul nostru de accesorii pentru coacere este locul unde veți găsi fiecare dimensiune și formă de tăvi. Înainte de a alege, vă sugerăm o scurtă prezentare generală a opțiunilor disponibile.
  • Formele metalice - acestea sunt cele mai simple și ieftine produse. Necesită ungere dar, din păcate, aluatul adesea se lipește de ele. Dacă alegeți o astfel de formă, trebuie să utilizați hârtie de copt sau o folie specială de copt. Trebuie să scoateți prăjitura din forma metalică aproape imediat după coacere. Sub influența umezelii, fundul poate prelua un gust metalic, care poate strica orice blat.
  • Formele cu acoperire antiaderentă – o soluție mai modernă, dar trebuie să plătiți semnificativ mai mult. Merită – pentru că aluatul nu se lipește de o astfel de tavă de copt, plus aroma de metal nu pătrunde în tort, așa că puteți păstra tortul în tavă. Când utilizați o formă de tort antiaderentă, amintiți-vă să folosiți ustensilele potrivite. Niciodată nu tăiați tortul cu un cuțit într-o astfel de tavă. Uneltele ar trebui să fie făcute din lemn sau plastic ori silicon; metalul va deteriora stratul antiaderent, iar forma nu-și va mai îndeplini funcția așa cum ar trebui.
  • Formele din silicon – o invenție relativ nouă în bucătărie. Siliconul are multe avantaje – poate fi folosit la temperaturi foarte înalte. Formele de silicon sunt perfecte pentru brioșe – nu trebuie să folosiți hârtie pentru coacere. Formele de copt din silicon pot avea orice formă – puteți coace adevărate capodopere în ele.
  • Formele ceramice – funcționează excelent ca forme pentru tarte, ramekinurile pentru suflé sunt, de asemenea, făcute din ceramică. Ceramica menține bine temperatura și este foarte estetică. Puteți servi tarta la masă într-o astfel de formă.

Ustensilele de copt, sau uneltele de bucătărie, ar trebui alese cu atenție. Acestea ar trebui să aibă mânere confortabile și forme care facilitează amestecarea, bătutul și decorarea torturilor. Merită să alegeți accesorii care au finisaje din silicon – acestea nu se supraîncălzesc. Sucitorul, după cum știe toată lumea, ar trebui să fie făcut din lemn și să ofere un rulaj confortabil și precis al aluatului. Puteți alege dintre modelele clasice sau sucitoare care seamănă ușor cu rolele de vopsit cu mâner. Acestea sunt convenabile, mai ales când doriți să întindeți aluatul într-o bandă îngustă.

Accesorii inteligente pentru patiserie

Pentru coacerea și decorarea torturilor, puteți folosi unelte tradiționale sau puteți profita de gadgeturi inteligente care vă vor face munca în bucătărie mai ușoară. Cu acestea, veți coace și decora dulciuri ca un adevărat profesionist. Gadgeturile de copt pe care le găsiți în magazinul nostru impresionează prin design și funcționalitate.

Ungerea formelor cu unt nu mai este necesară. În magazinul nostru, veți găsi nu doar hârtie de copt tradițională, dar și o folie specială de copt pe care o puteți utiliza de mai multe ori. Acestea sunt unelte de copt ecologice și foarte practice.

pixel