Cosuri, genti si carucioare de cumparaturi

( număr de produse: 44 )

Cumpărăturile sunt o activitate zilnică, dar produsele selectate trebuie depozitate undeva pentru a putea fi transportate acasă de la magazin. Sacoase, coșuri pentru cumpărături și cărucioare confortabile sunt folosite în acest scop. Alegeți tipul de recipient în funcție de nevoile dumneavoastră și de natura produselor. Fiți ecologici și amintiți-vă de principiile dezvoltării durabile. Evitați ambalajele de unică folosință și nu generați deșeuri excesive. Verificați ce am pregătit pentru dumneavoastră.

Sacoase Funcționale, Cărucioare și Coșuri de Cumpărături

La Edaxo, veți găsi coșuri, cărucioare și sacoase de cumpărături confortabile și ecologice. Produsele sunt realizate din materiale durabile și sunt concepute pentru utilizări multiple. Cum se deosebesc acestea? O sacoasă este o soluție universală. În ea puteți pune alimente și alte articole. Sacoșele disponibile în magazinul nostru sunt ușoare, estetice și practice. Acestea sunt modelate ca o plasă spațioasă pentru fructe și legume sau ca o geantă tradițională de umăr, realizată de exemplu din fetru gros, durabil sau din iarbă de mare ecologică. Pentru comoditate, unele modele sunt dotate cu roți. Le puteți lua și la plajă sau la un picnic. Coșurile clasice de cumpărături din oferta noastră sunt mici, durabile și impermeabile. Folosiți-le pentru cumpărături zilnice și transportați o cantitate mică de produse sau folosiți-le acasă ca organizatori pentru obiecte mici. Cărucioarele de cumpărături sunt o soluție confortabilă și ideală pentru transportul achizițiilor mari, puteți împacheta totul în ele. Materialul durabil nu se va rupe, astfel această soluție este destinată persoanelor care doresc să transporte o cantitate mai mare de produse grele, de exemplu, în timpul cumpărăturilor săptămânale.

Accesorii Practice Nu Doar Pentru Cumpărături

Produsele din magazinul Edaxo servesc de asemenea ca accesorii practice pentru casă. Cu ele, puteți organiza și sorta cu ușurință toate obiectele mici. Vor fi utile în bucătărie, baie sau sufragerie. Într-o geantă atractivă, estetic realizată, puteți plasa ziare și cărți, iar într-un coș puteți depozita cosmeticele necesare sau accesoriile de baie.

pixel