Geanta de cumparaturi cu manere lungi BLUE WAVE, 20 litri

Geanta de cumparaturi cu manere lungi BLUE WAVE, 20 litri
Geanta de cumparaturi cu manere lungi BLUE WAVE, 20 litri
Geanta de cumparaturi cu manere lungi BLUE WAVE, 20 litri
Geanta de cumparaturi cu manere lungi BLUE WAVE, 20 litri
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Geanta de cumpărături din țesătură BLUE WAVE - robustă și puternică, va ține și va ridica chiar și cumpărăturile mari și grele

.
  • Geanta de cumpărături - un element esențial de zi cu zi: merită să o aveți la îndemână, în mașină sau în geantă. Geanta va fi la îndemână pentru cumpărăturile de zi cu zi și vă va servi ani de zile.
  • Geanta de cumpărături este un must-have.
  • Reutilizabile: geanta de cumpărături din țesătură vă permite să reduceți achiziționarea de pungi de plastic de unică folosință. Pe o bază anuală, această mică investiție într-o pungă reutilizabilă este un mare economizor de bani.
  • .
  • Alegere ecologică: geanta de cumpărături reutilizabilă nu este doar o economie de bani, ci și o grijă pentru planetă. Cu o singură geanta de țesătură, puteți reduce numărul de pungi de plastic pe care le folosiți.
  • Tesatura solidă și urechile rezistente: geanta de cumpărături este fabricată din poliester - un material foarte durabil și ușor de curățat. Poliesterul nu prinde murdăria. Urechile puternice nu se vor rupe de la cumpărături grele.
  • .
  • Capacitate 20 litri: geanta de cumpărături din țesătură de capacitate mare va funcționa bine pentru achiziții mai mici și mai mari. Nu numai alimente, ci și alte comisioane zilnice.
  • .

Geanta de cumpărături din țesătură de mare capacitate este o soluție mai comodă, dar și estetică. Țesătura cu model albastru arată mult mai bine decât pungile de plastic de unică folosință. Este un design elegant de la marca franceză Douceur d'Interieur.

Producător
Cod produs
68429
Capacite
20 l
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
4,3
Latime (cm)
16,5
Inaltime (cm)
35
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel