Table de scris cu creta, table din pluta, table din sticla

( număr de produse: 42 )

Organizarea spațiului în camera unui copil este importantă. Când aranjăm camera, trebuie să ne asigurăm că aceasta este funcțională. Un copil își va petrece mult timp în cameră - jucându-se, învățând și odihnindu-se. Nu uitați de micile detalii care au aplicații practice. Acestea includ, spre exemplu, tăblițe sau panouri pentru camera copilului. Acestea pot fi agățate pe perete sau lângă birou. Dacă copilul nostru are inclinații artistice, acesta va fi locul perfect pentru a-și expune lucrările de artă. Pentru copiii mai mari și neatenți, putem agăța pe tablă un calendar cu date importante marcate, cum ar fi testele sau excursiile școlare. Această soluție va ajuta la învățarea organizării muncii copilului de la o vârstă fragedă. Panourile de perete pot avea, de asemenea, o funcție educativă - pot afișa modelele primelor litere sau numere pe care copilul le va învața.

Tăbliță din plută - Din birou în camera copilului

Tăblițele sau plăcile din plută sunt cel mai frecvent asociate cu spațiile de birouri. Cu toate acestea, nu există niciun motiv pentru care acestea nu pot fi utilizate în camera unui copil. Notele sunt atașate cu pioneze, așa că pentru copiii mai mici este recomandabil să agățăm tabla mai sus, pentru a nu fi la îndemâna lor, sau să alegem un alt tip de tablă.

O tăbliță din plută este perfectă pentru afișarea lucrărilor - desene, picturi și colaje. Cu siguranță va deveni în curând punctul focal al camerei, decorând peretele.

Tablă de scris cu cretă - Înapoi la școală

Astăzi, multe școli renunță la tablele tradiționale în favoarea celor magnetice sau interactive. O tablă de scris cu cretă în camera unui copil este de obicei o versiune mai mică a celor pe care le-am putea găsi în sălile de clasă. Unele modele pot fi agățate pe perete, în timp ce altele sunt disponibile pe șevalet. Pot fi ușor mutate, iar un raft încorporat previne împrăștierea prafului de cretă în timpul scrierii. O tablă de scris cu cretă îndeplinește visul fiecărui copil care se gândește la o carieră de învățător.

Tablă din sticlă - Formă tradițională într-o ediție modernă

O tăbliță din sticlă este de obicei și magnetică, permițând nu doar să scrii pe ea cu markerul, ci și să atașezi desene cu magneți. Este o soluție sigură pentru copiii mai mici care s-ar putea răni cu pioneze. O tablă din sticlă nu trebuie să fie plictisitoare, gri sau albă. Cele mai multe dintre ele folosesc diverse motive, cum ar fi marmura sau hărți ale lumii.

pixel