Forma pentru briose, din silicon

Forma pentru briose, din silicon
Forma pentru briose, din silicon
Forma pentru briose, din silicon
Forma pentru briose, din silicon
Forma pentru briose, din silicon
Forma pentru briose, din silicon
Forma pentru briose, din silicon
Forma pentru briose, din silicon
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Modelul de silicon în formă de coajă pentru biscuiți va funcționa bine pentru coacerea magdalenelor și a altor biscuiți.

.
  • Fabricat din silicon: acest lucru face ca matrița să fie durabilă și igienică, precum și ușor de utilizat și de curățat. Matrița nu-și va pierde forma pentru anii următori.
  • .
  • Cadru dur și mânere: forma este înconjurată de un cadru dur, ceea ce o face ușor de scos și de pus în cuptor și mai stabilă în timpul coacerii. Este echipat cu mânere convenabile pe care le puteți apuca atunci când o transportați.
  • .
  • Înveliș anti-aderent: forma de madelină este acoperită cu un înveliș care împiedică lipirea prăjiturilor finite. Va fi ușor pentru dvs. să scoateți briosele.
  • .
  • În condiții de siguranță în mașina de spălat vase: este ușor de curățat după coacere - puteți pune matrița în mașina de spălat vase cu încredere. De asemenea, siliconul și forma convenabilă îl fac ușor de curățat cu mâna.
  • Utilizare: Puteți folosi forma pentru coacere (până la 220 grade C), dar și pentru congelare - poate rezista la temperaturi de până la -20 grade C. De asemenea, o puteți folosi pentru reîncălzire în cuptorul cu microunde.
  • .

Modelul are dimensiuni de 23 x 33 cm și o adâncime de 1 cm. Puteți coace 16 fursecuri în ea - fiecare fursec va avea o adâncime de 6,5 cm.

Este disponibilă și pentru coacere.

Desigur, puteți coace și orice alți biscuiți în matriță - vor avea formă de coajă. De asemenea, o puteți folosi pentru a îngheța, de exemplu, iaurt, mousse de fructe sau chiar apă - cuburile mari de gheață într-o formă neobișnuită sunt ceva potrivit pentru vară.

Poate fi folosită și pentru coacerea prăjiturilor.

Cod produs
60358
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
siliciu
Lungime (cm)
23,5
Inaltime (cm)
1
Latime (cm)
33
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel