Pat pentru pisici in forma de cort Teepee, Ø 40 x 70 cm

  • Un pat confortabil pentru un animal de companie
Pat pentru pisici in forma de cort Teepee, Ø 40 x 70 cm
259,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 67% (175,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Patul pentru pisici în formă de cort Teepee, Ø 40 x 70 cm , culoare neagră a excelentului brand Home Stylling Collection este un produs perfect pentru toți iubitorii de pisici. Realizat cu atentie la detalii, este perfect pentru animalele mici precum pisicile sau cainii mici. Asigură-te că micul tău patruped are un loc acasă și nu trebuie să se ascundă în colțuri sau în garderobă.

O idee grozavă este de a desemna o zonă specială pentru pisică în cameră, unde aceasta se va putea odihni și relaxa, pentru a realiza acest lucru, plasează un pat acolo și pisica ta va rămâne acolo ore îndelungate.

Animalul de companie este un mare prieten al oricărui copil mic, dar copiii nu sunt întotdeauna conștienți de faptul că pisica are nevoie și de momente de singurătate și de odihnă din distracție. Dacă îi oferiți un loc pentru aceasta, copiii vor înțelege că animalul de companie are nevoie de un moment de odihnă, iar animalul dvs. își va câștiga unghiul și cu siguranță îi va fi recunoscător.

Patul oferă pisicii dvs. un loc confortabil de odihnă în care animalul dvs. de companie se va simți în siguranță. Este confectionat din fetru prietenos cu animalele care cu siguranta ii va placea pisoiului tau. Are o formă interesantă, care va interesa cu siguranță fiecare animal de companie și va arăta grozav în casa ta.

Caracteristicile produsului:

  • pat pentru pisici,
  • din pâslă frumoasă,
  • perfect pentru pisici și câini de talie mică,
  • creează un loc pentru ca animalul tău de companie să se odihnească confortabil,
  • oferă pisicii tale un sentiment de securitate
  • are o formă interesantă.
Cod produs
49569
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
pâslă
Diametru (cm)
40
compoziţie
pâslă
Caracteristici suplimentare
pentru pisica
Inaltime (cm)
70
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel