Cuier pentru hol, model de frunze, 7 cârlige

  • Cuier de perete în formă de frunză - un element practic și estetic pentru amenajarea interioară
Cuier pentru hol, model de frunze, 7 cârlige
Cuier pentru hol, model de frunze, 7 cârlige
Cuier pentru hol, model de frunze, 7 cârlige
Cuier pentru hol, model de frunze, 7 cârlige
Cuier pentru hol, model de frunze, 7 cârlige
Cuier pentru hol, model de frunze, 7 cârlige
439,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuier de perete în formă de frunză - un element practic și estetic pentru amenajarea interioară

  • Cuier practic: Cuier de perete în formă de frunză nu este doar un accesoriu frumos pentru interior, ci și o soluție funcțională pentru depozitarea hainelor și a accesoriilor. Designul său distinctiv face ca acesta să devină o decorare pentru perete, în același timp ajutând la menținerea ordinei în obiectele de uz zilnic.
  • Design cu frunze: Frunzele delicat sculptate conferă cuierului un caracter unic, care se va evidenția în orice hol sau cameră. Culoarea aurie adaugă eleganță și aduce o notă caldă și luxoasă în încăpere.
  • Șapte cârlige: Cele șapte cârlige solide permit agățarea comodă a unui număr mai mare de obiecte, menținând ordinea și organizarea spațiului. Astfel, poți găsi ușor un loc pentru paltoanele, pălăriile sau cheile tale.
  • Dimensiuni universale: Cuier are o lungime de 65 cm, o lățime de 42,5 cm și o adâncime de 6 cm, fiind dimensionată corespunzător pentru montarea pe perete, fără a ocupa mult spațiu. Dimensiunile sale compacte fac ca aceasta să se potrivească perfect în spații mai mici sau mai mari.
  • Metal rezistent: Realizată dintr-un metal durabil, agața asigură soliditate și utilizare pe termen lung, devenind un element de încredere pentru amenajarea casei. Finisajul aurit este rezistent la zgârieturi și ușor de curățat, asigurându-i un aspect atractiv și de durată.
Producător
Cod produs
84651
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
6
Latime (cm)
42,5
Inaltime (cm)
65
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel