Carucior de baie cu 4 niveluri, din bambus

  • Carucior de baie cu 4 niveluri, din bambus
Carucior de baie cu 4 niveluri, din bambus
Carucior de baie cu 4 niveluri, din bambus
Carucior de baie cu 4 niveluri, din bambus
Carucior de baie cu 4 niveluri, din bambus
Carucior de baie cu 4 niveluri, din bambus
Carucior de baie cu 4 niveluri, din bambus
Bestsellerul nostru
229,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Carucior din bambus pe roți pentru baie - patru niveluri

  • Durabil și natural: Este realizat din lemn de bambus, un material extrem de durabil. Nuanța maro intens îi conferă clasă.
  • Utilizare versatilă: Este format din trei rafturi. Organizează-ți produsele cosmetice, prosoapele și echipamentele de coafat. Îi poți schimba cu ușurință locul.
  • La timp: Fiecare dintre rafturi este suficient de încăpător pentru a stoca cele mai necesare lucruri în el. Dimensiuni: 33 cm lungime x 18 cm lățime x 85,5 cm. Înălțimea dintre rafturi este de aproximativ 25 cm.
  • Design elegant: Clasicul se combină cu funcționalitatea, manopera precisă cu modernitatea. De aceea poți folosi raftul și pentru alte spații.
  • Ușor de curățat: Nu necesită îngrijire specială. O cârpă umedă este suficientă pentru utilizarea zilnică. Cu toate acestea, merită și protejarea lemnului cu impregnare.

Carucior pentru baie pe roți De la 5five Simply Smart este o modalitate inteligentă de organizare. Design atent gândit. Este susținut de patru roți montate solid. Datorită lor, îl poți mișca ușor. Raftul inferior este mai mare, cel de sus este puțin mai mic. Sarcina sa maximă este de 15 kg. Distanța dintre nivelurile individuale este de aproximativ 25 cm.

Cod produs
69574
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
33
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
85,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

pixel