Tendințe în baie în 2023

2023-01-30
Tendințe în baie în 2023

Baia este o încăpere în care funcționalitatea este cea mai importantă. Această schemă este întreruptă de tendințele de design interior 2023. Baia urmează să fie decorată creativ, interiorul ei ar trebui să încânte. Citiți prezentarea noastră de ansamblu asupra tendințelor și creați o baie unică.

Schemele de design al băii nu se schimbă în ceea ce privește utilizarea ergonomică a interiorului. Cu toate acestea, tendințele pentru baie 2023 ne fac să căutăm soluții unice - atent selectate, echipamente și accesorii originale. Dacă aveți de gând să terminați apartamentul sau plănuiți să renovați baia, înarmați-vă cu o abordare creativă.Pentru cei cărora le place metamorfoza interioară rapidă și eficientă, tendințele băilor 2023 vor aduce cu siguranță o mulțime de idei inspiratoare.

Oglinda de perete cu rama din bambus, rotunda

Creați finisaje texturate

Cunoaștem deja această tendință - plăcile structurale de perete sunt foarte populare de ceva timp. Cu toate acestea, designerii din acest sezon recomandă combinarea lor cu ceramică netedă. Aceasta este o modalitate excelentă de a crea o compoziție unică. Utilizarea finisajelor netede și structurale vă permite să modelați optic spațiul - merită să le folosiți în băi mici.

Un interior inspirat din natură

O baie cu lemn este în continuare un trend puternic, la care se adaugă și plante verzi. Sunt o completare perfectă a unei bai clasice cu ceramica sanitara alba si elemente din finisaje din lemn sau asemanator lemnului. Pune în baie plante tropicale care iubesc un climat cald și umed. Vei fi uimit cât de frumos vor începe să crească. Dacă în baia ta nu există fereastră, nu trebuie să renunți la accente verzi. Florile artificiale vor funcționa grozav - singura cerință de îngrijire este să ștergeți praful de pe ele.

Planta artificiala agatata Peperomia

Aduceți iluminat decorativ

Lămpile pentru baie sunt asociate cu o formă minimalistă și un iluminat încorporat în pereți și tavane. Tendințe pentru baie 2023 introduc iluminat decorativ tipic în acest interior - lămpi suspendate și aplice eficiente. O astfel de procedură va transforma o baie obișnuită într-o baie unică - merită să testați această tendință.

Plafoniera din sticlă OMAHA

Baia că într-un SPA

Este o baie care te face să te simți ca și cum ai fi fost transportat la un SPA cu vedere la mare. Aceasta înseamnă finisaje de lux (cum ar fi piatra naturală și alamă nevopsită), o cadă mare, poze în rame ornamentate care creează o atmosferă relaxantă și dulapuri care arată ca la un hotel de lux cu un design minimalist.

Etajera cu patru niveluri Finja
Revenirea băii albe

Finisaje albe ca zapada, mobilier și accesorii? Astfel de băi pot fi și ele interesante, susțin designerii. Până acum, am introdus culoarea în baie, dar minimalistii și iubitorii de sterilitate vor fi cu siguranță mulțumiți că tendințele în băi 2023 se concentrează pe alb de la podea până la tavan. Pentru a evita plictiseala in amenajare, va recomandam cateva accesorii discrete în culoare, precum o lampa decorativa, cosuri pentru obiecte mici sau un cadru de oglinda.

Coșuri decorative VIBE, iută
Duș din marmură

Aceasta este o tendință pentru cei care plănuiesc o renovare a băii. În loc de cabină de duș - o nișă de lux finisată în marmură. Finisajele din piatra naturala nu sunt noi, tendintele pentru baie 2023 nu fac decat sa intareasca poziția marmurei. Faptul că este o investiție într-un material foarte durabil și frumos care, dacă este îngrijit corespunzător, va dura aproape pentru totdeauna. Dacă vrei sa introduci acest trend într-o baie finisata, miză pe accesoriile de baie din marmura.

Dispenser sapun lichid Onyx
Oglinzi cu formă neregulată

Această tendință pentru baie din 2023 este una dintre preferatele noastre. Oglinzile în forme originale sunt incredibil de eficiente, mai ales în baie. Desigur, trebuie să alegeți dimensiunea potrivită, astfel încât oglinda să fie nu numai frumoasă, ci și complet funcțională. Un cadru interesant sau o formă neregulată de oglindă este o gură de aer proaspăt în băi, care până acum erau dominate de geamuri din sticlă clasice în perete.

Verde și albastru stins

Aceste culori, în afară de alb, vor fi introduse în baie în 2023. Dulapurile de baie în aceste nuanțe arată frumos. De asemenea, puteți introduce această culoare cumpărând un set de accesorii pentru baie. Nuanțele terne sunt cele care au pigmenți gri în ele. Se imbina frumos cu elementele metalice aurii, care sunt si ele in tendinte in acest moment

Pret bun

pixel