Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm

 • Un covor care oferă siguranță și confort atunci când se folosește baia
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

covorul antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm vă va face să uitați o dată pentru totdeauna de răceala plăcilor din baie. O podea rece, în timpul toaletei de seară sau de dimineață, nu trebuie să fie o necesitate. O soluție foarte eficientă și ușoară este un covor de baie, care va oferi un confort adecvat pentru picioarele tale goale. De asemenea, este important pentru siguranță. Covorul va absorbi stropii de apă, protejându-vă de alunecarea pe gresia udă. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care aveți persoane în vârstă sau copii care folosesc baia. Consultați gama noastră și alegeți dintr-o selecție largă de covoare antiderapante, covoare de baie și covorașe de toaletă!

Unul dintre produsele recomandate frecvent este covorul antiderapant VITAMINE. Este confecționat din microfibre de bună calitate. Acesta este materialul din care sunt fabricate multe produse de înaltă calitate potrivite pentru utilizare în băi.

Covorul antiderapant VITAMINE are dimensiunile: 45 cm x 75 cm (lungime x lățime), astfel încât se va potrivi în principal în interioarele mici.

Forma sa simplă și culorile discrete se vor potrivi perfect atât cu interioarele în stil tradițional, cât și cu cele moderne.

Acesta este un produs al mărcii franceze Douceur d'intérieur, specializată în producția de articole de decorațiuni interioare de înaltă calitate. Covorul antiderapant VITAMINE va diversifica perfect aspectul băii dumneavoastră. Așezați-l în locul dorit și bucurați-vă de o suprafață uscată și plăcută pentru picioarele goale!

.

Caracteristicile produsului:

 • covor antiderapant VITAMINE,
 • .
 • Produsul are dimensiuni: 45 cm x 75 cm,
 • .
 • Covorul este fabricat din microfibre,
 • .
 • Se potrivește atât cu interioarele în stil tradițional, cât și cu cele moderne,
 • .
 • Produs al apreciatei mărci Douceur d'intérieur,
 • .
.
Cod produs
49945
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
microfibră
Lungime (cm)
75
Latime (cm)
45
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel