Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm

  • Un covor care oferă siguranță și confort în baie
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
Covoraș antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor antiderapant VITAMINE, 45 x 75 cm, culoare roz. O podea rece în baie în timpul toaletei de seară sau de dimineață nu trebuie să fie o necesitate. O soluție foarte simplă și eficientă este un covor de baie care va garanta un confort adecvat pentru picioarele goale. De asemenea, este important pentru siguranță. Covorul va absorbi stropi de apă, protejându-vă de alunecarea pe gresia udă. Acest lucru este deosebit de important în cazul în care aveți persoane în vârstă sau copii care folosesc baia. Vizitați magazinul nostru și alegeți dintr-o gamă largă de covoare antiderapante, covorașe de baie și covoare sub toaletă!

Unul dintre cele mai des recomandate produse este covorul antiderapant VITAMINE. Este fabricat din microfibre de înaltă calitate. Acesta este materialul din care sunt fabricate multe produse de înaltă calitate potrivite pentru utilizare în băi. Covorul antiderapant VITAMINE are dimensiunile: 45 cm x 75 cm (lungime x lățime), astfel încât se va potrivi mai ales în camere mici.

Culoarea sa roz îl face perfect atât pentru interioarele în stil modern, cât și pentru cele în stil tradițional. Este un produs al renumitului brand Douceur d'intérieur, specializat în producția de articole de decor interior de înaltă calitate. Covorul antiderapant VITAMINE va diversifica perfect aspectul băii dumneavoastră. Așezați-l în zona dorită și bucurați-vă de o suprafață caldă și plăcută pentru picioarele dumneavoastră goale!

Caracteristicile produsului:

  • covorul antiderapant VITAMINE,
  • produsul are dimensiunile: 45 cm x 75 cm,
  • covorul este fabricat din microfibre,
  • produsul are culoarea roz,
  • se potrivește interioarelor atât în stil modern cât și tradițional,
  • produs al apreciatei mărci Douceur d'intérieur.

Cod produs
49944
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
microfibră
Lungime (cm)
75
Latime (cm)
45
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel